Şandır: Saldırının sorumlusu Başbakan..

Şandır: Saldırının sorumlusu Başbakan..
MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, Diyarbakır?ın Silvan ilçesinde 13 askerin şehit edildiği saldırının sorumlusunun AK Parti iktidarı ve Başbakan...



MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, Diyarbakır?ın Silvan ilçesinde 13 askerin şehit edildiği saldırının sorumlusunun AK Parti iktidarı ve Başbakan Erdoğan olduğunu iddia etti.

Şandır yaptığı açıklamada, 13 askerin şehit edilmesiyle sonuçlanan terör saldırısını şiddetle kınadı. Hiç kimsenin ülkeyi parçalamayı umut etmemesi gerektiğini ifade eden Şandır, saldırıda sorumluluğun iktidarda olduğunu öne sürdü. AK Parti iktidarının Türk milletinin birliğine kastedenlerle müzakere içerisinde olduğunu iddia eden Şandır, saldırının bunun sonucunda meydana geldiğini savundu.

?Bu akan kanın sorumlusu ülkemizi milletimiz adına yöneten AKP iktidarı ve Sayın Başbakan?dır? diyen Mehmet Şandır şöyle devam etti: ?Sayın Başbakan ve iktidar, hala terör örgütü ve İmralı canisi ile müzakere ederek kanı durduracağını zannediyorsa aldandığını bu kanda boğularak görecektir. Henüz daha Türk milleti ve Türk milliyetçileri son sözü söylememiştir. Hiç kimse bu milleti ve ülkeyi parçalamayı umut etmemelidir. Bu milletin; bedelini kanla ödeyerek kurduğu bu devleti parçalamaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Bölücü terörü, bölücü terör ile müzakere edenleri şiddetle kınıyorum.?

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.