Rıza Mete: "Utanmadan Eğilmeden Solculuk Yapacağız..."

Rıza Mete: "Utanmadan Eğilmeden Solculuk Yapacağız..."
  CHP Adana Milletvekili A.Adayı O.Dr. Rıza Mete, kavgasının yoksullukla ve adaletsizlikle olduğunu belirterek, “Bu kavgamızı da sol ideolojimizle...

 

 

CHP Adana Milletvekili A.Adayı O.Dr. Rıza Mete, kavgasının yoksullukla ve adaletsizlikle olduğunu belirterek, “Bu kavgamızı da sol ideolojimizle halkımızla birlikte” vereceğiz dedi

Eğilim Yoklaması öncesi çalışmalarını sıklaştıran CHP Adana Milletvekili A.Adayı Op.Dr.Rıza Mete, “Utanmadan, eğilmeden solculuk yapacağız. Bizim kavgamız yoksullukla adaletsizlikle, bunu da sol ideolojimizden ödün vermeden cesurca yapacağız” dedi.

21 Mart’ta gerçekleştirilecek eğilim yoklaması nedeniyle aynı anda ilçeleri ve köyleride dolaşan Op.Dr. Rıza Mete bir günde 9 ziyaret ve toplantı gerçekleştirdi. Sırasıyla Mustafabeyli, Sarıbahçe, Mercimek, Ceyhan ilçe ve köylerini gezen Mete, kent merkezinde de 100. Yıl, Narlıca ve Şakirpaşa Mahalleleri’nde kahvehane toplantıları gerçekleştirdi. Gittiği her yerde yoğun sevgi ve ilgiyle karşılanan Mete, konuşmasının ana temasında, demokrasi adına CHP’li üyelerin eline bir fırsat geçtiğini ve partililerin bunu değerlendirmesi gerektiği üzerine kurdu.

Siyaseteni dilini değiştirerek insanlık dilini kullanacaklarını vurgulayan konuşmalarında Mete, “Kapitalizme meydan okumadan ne ülkeyi ne de Adana’yı kurtarma şansımız yok. Bizler korkmadan utanmadan ve boynumuzu büküp ezilmeden solculuk yapacağız. Biz sol siyasetimizle halkımız ve ezilenler için kavga vermeliyiz. 21 Mart’ta sandığa gidecek CHP’liler bu ülkede demokrasinin ve hak kavgasının miladını başlatacaktır” dedi.

adanapost.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.