PKK karakola saldırdı 5 şehit

PKK karakola saldırdı 5 şehit
PKK hain saldırılarına bu gece bir yenisi daha ekledi.Siirt'in Pervari ilçesi Belenoluk köyünde bulunan jandarma karakoluna düzenlenen saldırının ardından...



PKK hain saldırılarına bu gece bir yenisi daha ekledi.

Siirt'in Pervari ilçesi Belenoluk köyünde bulunan jandarma karakoluna düzenlenen saldırının ardından başlayan çatışmada şehit olan askerlerin sayısının 5'e yükseldiği bildirildi. Çatışmada çok sayıda askerin de yaralandığı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, saat 18.00 sıralarında jandarma karakoluna uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırının ardından bölgede çatışma başladı. Çatışmada ilk olarak 1 asker şehit olmuş, 3 asker de yaralanmıştı. Çatışmada şehit olan askerlerin sayısının 5'e yükseldiği, çok sayıda askerin de yaralandığı bildirildi. Yaralı askerlerin Şırnak ve Van'a sevk edildiği belirtildi. Bölgede helikopter destekli operasyonun devam ediyor.

VALİLİK AÇIKLADI


Siirt Valiliği,
Pervari ilçesinde 5 askerin şehit olduğunu, 7 askerin de yaralandığını açıkladı. Siirt Valiliği tarafından Pervari ilçesi Belenoluk Jandarma Karakolu'na yapılan terör saldırısıyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "İlimize bağlı Pervari ilçesi Belenoluk köyü Jandarma Karakol Komutanlığı'na birden fazla noktadan bölücü terör örgütü mensupları tarafından saat 18.00 sıralarında düzenlen hain saldırı sonucu 5 personel şehit olmuş, 7 personel ise yaralanmıştır. Jandarma özel hareket timleri, Belenoluk Jandarma Karakol Komutanlığı'na intikal ettirilmiştir. Bölgede operasyonlara aralıksız devam edilmektedir. Şehitlerimize Allah?tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diler, ailelerine ve yakınlarına sabır diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun."

3 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Siirt
'in Pervari ilçesindeki çatışmada 3 teröristin öldürüldüğü bildirildi.

Öte yandan,
Diyabakır'ın Hani İlçe Emniyet Müdürlüğüne teröristlerce yapılan saldırıda 2 polis memurunun yaralandığı bildirildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.