Paralel ve PKK medyasında ittifak

Paralel ve PKK medyasında ittifak
 Paralel’in kalemleri bu kez terör örgütünün yayınlarıyla el ele vererek yine hedefine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı koydu. Gazeteler HDP’ye selam...

 

Paralel’in kalemleri bu kez terör örgütünün yayınlarıyla el ele vererek yine hedefine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı koydu. Gazeteler HDP’ye selam verip, Erdoğan düşmanlığında anlaştı. Özgür Gündem, Zaman, Sözcü, Taraf ve Cumhuriyet eş zamanlı manşetlerle algı operasyonuna soyundu.

 

7 Haziran seçimlerinde “Seni başkan yaptırmayacağız” sloganını Paralel Yapı ile ortak kullanan HDP, olası bir seçim için harekete geçti. 

HDP’nin yüzde 10 seçim barajının altına doğru sürüklenmesi Paralel Yapı ve PKK’da paniğe neden oldu. PKK’nın elebaşlarının müstear isimle köşe yazdığı Özgür Gündem gazetesinin dün sür manşetinde “Yine başkan yaptırmayacağız” başlığını kullanıldı. Haberde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sisteme ilişkin sözleri çarpıtarak verildi.

Paralel Yapı’ya ait Zaman gazetesi de manşetine “Erdoğan’ın yönetim değişmiştir sözlerine tepki” başlığını taşıdı. Zaman, “Seni başkan yaptırmayacağız” sloganına da haberde yer verdi. Sözcü gazetesi de “Tayyip Yönetime El Koydu” başlığını manşetine taşıdı. Paralel Yapı’nın diğer yayın organı Taraf da kampanyadaki yerini alarak, “Yetki gaspı” manşetiyle çıktı.

Star

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.