Osman Çölkesen, “Sümer Mahallesi Muhtar Adayıyım” dedi.

Osman Çölkesen, “Sümer Mahallesi Muhtar Adayıyım” dedi.
Sümer Mahallesi esnaflarından Osman Çölkesen, Adananın eski mahallelerinden olan Sümer Mahallesi Muhtar adayıyım dedi. Osman Çölkesen 2024 yılında yapılacak olan mahalli seçimler için şimdiden kolları sıvadı ve çalışmalara başladı.

osman-colkesen-1.jpg

Osman Çölkesen: "Mahalle halkım beni seçtiğinde Sümer Mahallesi halkının tüm sorunları ile birebir ilgileneceğim, vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için azami gayret göstereceğim, mahalle halkıyla iç içe olacağım mahallemize hizmet için aday oluyorum. Bismillah dedik yola çıktık, tüm eş, dost ve yakınlarımdan desteklerini bekliyorum.”dedi.

“Sümer Mahallesi Yuvamız, Doğruluk, Dürüstlüktür Davamız!”

Sümer Mahallesi Muhtar Adayı Osman Çölkesen kimdir:

1971 yılında Adana’nın Karataş İlçesi Tuzla Köyünde doğdum.Ahmet Karabucak İlkokulu,Atatürk Ortaokulu ve Karşıyaka Endüstri Meslek Lisesi okullarından mezunum..

1972’de rahmetli babam Yunus Çölkesen’in çiftçilikten esnaflığa geçmesiyle Sümer Mahallesine taşındık.Aynı yıl Karafatma Caddesinde Çölkesen Ticaret’i (Demir,çimento,boya,hırdavat...) kuran babamla birlikte esnaflıkla tanışmış oldum.

2008 yılına kadar çeşitli firmalarda satış şefi,satış müdürü ve yönetici olarak çalıştım.2008 yılında;Sümer Mahallesi Karafatma Caddesi no:89/a Seyhan/Adana adresinde bulunan Çölkesen Gayrimenkul’u kız kardeşim

Zuhal Çölkesen ile birlikte açtık ve yönetmeye devam etmekteyiz.

Muhtar seçildiğim takdirde; öncelikle muhtar ve mahalle sakinleri arasında sevgi ve saygı ışığında güçlü bağlar kuracağız. Mahallemizin kentsel dönüşüm sürecinde daha iyi yaşanılabilir hale gelmesi için, bu süreçte vatandaşımızı en doğru projelere yönlendirmek ve daha refah, huzurlu bir mahalle için Sümer Mahallesi Muhtarlığına adayım.

Üç çocuk sahibi aile babası olarak,

Sevgi, Saygı ve Selamlarımla

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.