NATO ve Amerika'ya lanet okudu!

NATO ve Amerika'ya lanet okudu!
Mayın ve Terör uzmanı Ahmet Zengin son olaylara karşın yaptığı değerlendirmesinde vatandaşa birlik ve beraberlik çağrısı yaparken, NATO ve Amerika'yı...



Mayın ve Terör uzmanı Ahmet Zengin son olaylara karşın yaptığı değerlendirmesinde vatandaşa birlik ve beraberlik çağrısı yaparken, NATO ve Amerika'yı da lanetledi.

Mayın ve Terör uzmanı Ahmet Zengin PKK terör örgütünün Hakkari Çukurca'da gerçekleştirdiği hain saldırıyı Ülke TV'de M. Mustafa Yıldız'ın sunduğu Öğle Ajansı'nda değerlendirdi.

PKK'nın istediğinin Güneydoğu olmadığını ve burada bizim önümüze Amerika'nın Irak'ı istediği şeklinde senaryo konulduğunu belirten Mayın ve Terör uzmanı Ahmet Zengin
sözlerini şöyle sürdürdü;

'Aslında Amerika'nın asıl istediği bu bölücülük faaliyetlerini arttırıp İstanbul ve boğazları istiyor. İstanbul tehlike altındadır. Vatanın tüm toprakları tehdit altındadır. Dünyanın bazı ülkeleri bu teröre destek veriyor. Ermenistan'dan tutun Kıbrıs Rum kesimine, Avrupa'dan tutunda İsrail Amerika'ya kadar herkes destek veriyor. Bu NATO ve Amerika'nın Allah belasını versin lanet olsun bunlara...Bu gün canlar yanıyor, insanlar ölüyor. Vatandaşın sabrı kalmamıştır. Burada herkesin topyekün savaş pozisyonu almalıdır. Birlik ve beraberlik ilan edilmelidir. Ordumuz seferberlik ilan edip ordudan ayrılmış olan kurt adamları geri çağırmalıdır.' dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.