Milletvekili Fatoş Gürkan kermes ziyaret etti vatandaşların sorunlarını dinledi ?

Milletvekili Fatoş Gürkan kermes ziyaret etti vatandaşların sorunlarını dinledi ?
ADANA- Ak Parti Adana Milletvekili ve TBMM Komisyon Sözcüsü Av. Fatoş Gürkan, Pınar Hizmet ve Eğitim Derneğinin Galeria? da organize ettiği...



ADANA- Ak Parti Adana Milletvekili ve TBMM Komisyon Sözcüsü Av. Fatoş Gürkan, Pınar Hizmet ve Eğitim Derneğinin Galeria? da organize ettiği ve geliri ihtiyaç sahibi  vatandaşlara dağıtılacak olan kermesi ziyaret etti. Tüm stantları gezerek çalışanlarla tek tek toklaşan Gürkan, özellikle kadınların el işi göz nuru ile işledikleri ürünleri inceledi. Gürkan, çadırda ekmek açan köylü kadınların da yarına oturarak onlara yardım etti.

Kermesi düzenleyen üyelerin elleriyle yaptıkları yemeklerden de tadan Gürkan,  vatandaşın sorunlarıyla yakından ilgilenerek not aldı. Kermes ziyaretinde vatandaşlardan yoğun ilgi gören Gürkan, 12 Haziran genel seçimlerde partisi için destek istedi. 
Kermes hakkında dernek yetkililerinden bilgi alan Av. Fatoş Gürkan, bu tür etkinliklerin insanları bir birine yaklaştırdığını ifade ederek, Kermesi düzenleyen ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu tür faaliyetlerin sık sık yapılması gerekir? dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.