Midyat Emniyet Müdürlüğü’ne bombalı saldırı!

Midyat Emniyet Müdürlüğü’ne bombalı saldırı!
 Mardin’in Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde bombalı saldırı düzenlendi. İlk belirlemelere göre saldırıda 1 polis şehit oldu, 2 sivil hayatını...

 

Mardin’in Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde bombalı saldırı düzenlendi. İlk belirlemelere göre saldırıda 1 polis şehit oldu, 2 sivil hayatını kaybetti. Aralarında polislerin de olduğu 30 kişi de yaralandı.

 

Midyat Emniyet Müdürlüğü’ne bombalı saldırı: Yaralılar var - Foto Galeri

 

Midyat Emniyet Müdürlüğü’ne bombalı saldırı! - Tıkla İzle

Bir kötü haber de Mardin'den geldi. Dün İstanbul Vezneciler'de yaşanan terörist saldırısının ardından bu kez Mardin'de yine bombalı araçla saldırı düzenlendi. Midyat'ta Bahçelievler Mahallesi Nusaybin Caddesi'ndeki emniyet müdürlüğüne teröristlerce bomba yüklü araçla saldırıda bulunuldu. Bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. Patlamada emniyet binasının büyük bir bölümü zarar gördü.

BAŞBAKAN YILDIRIM’DAN İLK AÇIKLAMA
Mardin Midyat Emniyet Müdürlüğü'ne yapılan bombalı saldırıya ilişkin ilk resmi açıklama Başbakan Binali Yıldırım'dan geldi. Başbakan Yıldıırm, dün İstanbul Vezneciler'de yaşanan terörist saldırıda yaralananları ziyaret ettiği Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, Mardin'deki patlamada 1 polisimizin şehit olduğunu, 2 vatandaşımızın hayatını kaybettiğini ve 30 kişinin de yaralandığını söyledi.

İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.