MHP'de kaset skandalında varan 2

MHP'de kaset skandalında varan 2
MHP, genel başkan yardımcıları Recai Yıldırım ve Metin Çobanoğlu'nun kadınlarla uygunsuz görüntülerinin ardından MHP, iki kişiyle ilgili yeni bir...




MHP, genel başkan yardımcıları Recai Yıldırım ve Metin Çobanoğlu'nun kadınlarla uygunsuz görüntülerinin ardından MHP, iki kişiyle ilgili yeni bir kaset skandalıyla sarsıldı.

İnternete düşen görüntülerin bu kez MHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez ile eski MHP İstanbul İl Başkanı İhsan Barutçu'ya ait olduğu iddia ediliyor. Görüntülerden birinde Didinmez'in, ilişkiye girdiği üniversite öğrencisi E. ile yaptığı konuşma yer alıyor.

E., Didinmez'in kendisine hediye ettiği jeep'i geri almasından yakınıyor. "Bana bir araba aldın, sonra elimden aldın. O benim içime oturdu." diyor.

Skandal kasette, söz konusu jeep'in MHP'nin parasıyla alındığı öne sürülüyor. Görüntülerin yayınlandığı internet sitesinden, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve parti yönetiminin istifa etmesi isteniyor.

Daha önce çıkan görüntülerin ardından Yıldırım ve Çobanoğlu, Bahçeli'nin talimatıyla görevlerinden istifa etmişti. İki isim, milletvekilliği adaylığından da çekilmişti.

ZAMAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.