Meclis bu hafta da bütçe görüşmelerine sahne olacak...

Meclis bu hafta da bütçe görüşmelerine sahne olacak...
 Plan ve Bütçe Komisyonu'nda 8 Kasım Pazartesi günü Adalet Bakanlığı, Anayasa Mahkemesi, Yargıtay ve Danıştay ile Tarım ve Köyişleri Bakanlığı...

 

Plan ve Bütçe Komisyonu'nda 8 Kasım Pazartesi günü Adalet Bakanlığı, Anayasa Mahkemesi, Yargıtay ve Danıştay ile Tarım ve Köyişleri Bakanlığı bütçeleri görüşülecek.

9 Kasım Salı günü Milli Eğitim Bakanlığı, 10 Kasım Çarşamba günü Diyanet İşleri Başkanlığı, 11 Kasım Perşembe günü Dışişleri Bakanlığı ve 12 Kasım Cuma günü de Çalışma ve Sosyal Güvenlik bakanlığı ile Bayındırlık ve İskan Bakanlığı bütçeleri ele alınacak. Bütçe görüşmelerine önümüzdeki haftanın ardından 10 günlük bayram arası verilecek.


Meclis bu hafta da bütçe görüşmelerine sahne olacak. Plan ve Bütçe Komisyonu?nda 8 Kasım Pazartesi günü Adalet Bakanlığı, Anayasa Mahkemesi, Yargıtay ve Danıştay ile Tarım ve Köyişleri Bakanlığı bütçeleri görüşülecek. 9 Kasım Salı günü Milli Eğitim Bakanlığı, 10 Kasım Çarşamba günü Diyanet İşleri Başkanlığı, 11 Kasım Perşembe günü Dışişleri Bakanlığı ve 12 Kasım Cuma günü de Çalışma ve Sosyal Güvenlik bakanlığı ile Bayındırlık ve İskan Bakanlığı bütçeleri ele alınacak. Bütçe görüşmelerine önümüzdeki haftanın ardından 10 günlük bayram arası verilecek.

TBMM, Kurban Bayramı öncesinde yoğun bir haftaya daha başlıyor. Plan ve Bütçe Komisyonu?nda, 2011 bütçe görüşmeleri devam edecek. Komisyonda 8 Kasım Pazartesi günü Adalet Bakanlığı, Anayasa Mahkemesi, Yargıtay ve Danıştay ile Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, 9 Kasım Salı günü Milli Eğitim Bakanlığı, ÖSYM, YÖK ve üniversiteler, 10 Kasım Çarşamba günü Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü, Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu ile Dış Ticaret Müsteşarlığı ve İhracatı Geliştirme Etüt Merkezi, 11 Kasım Perşembe günü Diyanet İşleri Başkanlığı, Türk İşbirliği ve Kalkınma İdaresi Başkanlığı, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı ile Dışişleri Bakanlığı, 12 Kasım Cuma günü ise Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Bayındırlık ve İskan Bakanlığının bütçeleri görüşülecek. Bütçe görüşmelerine Kurban bayramı tatili nedeniyle 10 günlük ara verilecek. Görüşmeler tatilin ardından 26 Kasım?a kadar sürecek.

-SAYIŞTAY TEKLİFİNE DEVAM-

Meclis Genel Kurulu?nda ise bu hafta Sayıştay Kanunu Teklifine devam edilmesi bekleniyor. Genel Kurul bu hafta da Salı günü 15.00-21.00, Çarşamba ve Perşembe günü 14.00-20.00 saatleri arasında çalışacak.

-HSYK TASARISI YENİDEN KOMİSYONDA-

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) tasarısı ise bu hafta Adalet komisyonunda ele alınacak. 10 Kasım Çarşamba günü toplanacak olan komisyon, alt komisyona havale ettiği tasarıyı görüşecek. Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu, 10 Kasım günü Şifa ve Avrasya ismiyle iki yeni vakıf kurulmasına ilişkin kanun tasarısını görüşecek. KİT Komisyonunda da 11 Kasım Perşembe günü Makine ve Kimya Endüstrisi Genel Müdürlüğü'nün 2008 yılı hesapları denetlenecek.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.