"Mavi Bulvar Okuyor" Büyük İlgi Gördü

"Mavi Bulvar Okuyor" Büyük İlgi Gördü
 İlhan Atış Anadolu Lisesi Edebiyat Kulübü tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğü ODAK ve Seyhan Kaymakamlığı SABA projeleri kapsamında düzenlenen...


 

İlhan Atış Anadolu Lisesi Edebiyat Kulübü tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğü ODAK ve Seyhan Kaymakamlığı SABA projeleri kapsamında düzenlenen ‘Mavi Bulvar Okuyor’ kampanyası büyük ilgi gördü. İlhan Atış Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni Mehmet Hayati Özkaya, öğrencilerin ve çevre halkının yoğun katılımıyla gerçekleşen 'Mavi Bulvar Okuyor' kampanyasına gösterilen ilgiden memnun olduklarını ve kampanyaya destek veren herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Kütüphaneler Haftası nedeni ile Adana Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü Okul Tabanlı Değerlendirme Akredite Sistemi (ODAK) ve Seyhan Kaymakamlığı SABA Projeleri kapsamında, İlhan Atış Anadolu Lisesi Edebiyat Kulübü tarafından düzenlenen ve 23 Mart Pazartesi günü başlayan ‘Mavi Bulvar Okuyor’ okuma şenliği sona erdi.

Mavi  Bulvar Şehitler Parkı içerisinde Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzettin Aydın, İlhan Atış Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Melahat Karataş, Okul Aile Birliği Başkanı Hülya Maracı, Edebiyat Öğretmeni Mehmet Hayati Özkaya  ve çok sayıda öğretmen, öğrenci ile çevre halkının katılımıyla start alan okuma şenliği büyük ilgi gördü.

İlhan Atış Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni Mehmet Hayati Özkaya, Edebiyat Kulübü'nün kurduğu 'Emanet Kitap Standı'na öğrencilerin ve kampanyaya ilgi gösteren çevre halkının da kitap getirerek destek olduğunu söyledi.

İlhan Atış Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Melahat Karataş, açılışta kendilerini yalnız bırakmayan Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzettin Aydın ile bu projenin hayata geçirilmesine katkı koyan İlhan Atış Anadolu Lisesi Müdürü Fatih Türkmen başta olmak üzere, kampanyaya destek veren ve ilgi gösteren herkese teşekkür ettiklerini açıkladı.

adanapost.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.