Kozan Belediyespor'dan hakeme tepki

Kozan Belediyespor'dan hakeme tepki
 ADANA (AA) - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3.Ligi 1.Grupta mücadele eden Kozan Belediyespor, deplasmanda oynanan Yeşil Bursaspor maçında verilen...

 

ADANA (AA) - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3.Ligi 1.Grupta mücadele eden Kozan Belediyespor, deplasmanda oynanan Yeşil Bursaspor maçında verilen hakem kararlarına tepki gösterdi.

 

Kozan Belediyespor futbol kulübünden yapılan yazılı açıklamada, 6 mart'ta oynanan ve takımlarının 4-0 mağlup olduğu maçta hakem Sezer Polat’ın aleyhlerine 3 penaltı ve 2 kırmızı kart gösterdiği anımsatıldı.

 

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

 

"Yeşil Bursaspor ile oynadığımız maç Türk futbol tarihe kara bir leke olarak geçecektir. Aylardır verdiğimiz emeği çalmak isteyenler emellerine ulaşamayacaklardır. 17 sene üçüncü ligde mücadele vermiş köklü bir çınarı, 3. Ligin yeni takımı Kozan Belediyesporumuzu penaltı kararları ve kırmızı kartlarla kimse yıldıramayacaktır. Kulübümüz sahipsiz değildir. Amaçları sadece futbol oynamak, bunun karşılığında evine ekmek götürmek olan futbolcularımızın emekleri ve ekmeklerini kimseye yedirmeyeceğiz.” 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.