Kılıçdaroğlu'na soğuk duş...

Kılıçdaroğlu'na soğuk duş...
 CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun cevaplarından tatmin olmayan Fatih Altaylı, Kılıçdaroğlu'na yüklendi...Kılıçdaroğluna SOĞUK DUŞ - VideoFatih Altaylı'nın...


 

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun cevaplarından tatmin olmayan Fatih Altaylı, Kılıçdaroğlu'na yüklendi...


Kılıçdaroğluna SOĞUK DUŞ - Video


Fatih Altaylı'nın hazırlayıp sunduğu Teke Tek programına konuk olan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, merak edilen sorulara canlı yayında cevap verdi.

GENEL KURUL'DA OLMAK ŞART DEĞİL

Meclis'te yaşanan olaylı yemin töreninin ardından Habertürk ekranlarına çıkan Kılıçdaroğlu, sorunun çözüleceğinden umutlu olduğunu belirtti.


Altaylı'nın bu işin uzaması halinde nasıl bir yol izlecekleri sorusuna Kılıçdaroğlu : ''Böyle bir tablonun ortaya çıkacağını zannetmiyorum. İlla Genel Kurul'da olmak, illa orada konuşmak şart değil'' şeklinde yanıt verdi.


FATİH ALTAYLI BİR HAYLİ GERİLDİ


İşte ne olduysa bu andan sonra oldu. Kılıçdaroğlu'nun vermiş olduğu cevaplardan tatmin olmayan Altaylı:
''Komisyonlarda olmayacaksınız, herhangi bir yasanın düzenlemesinde etken olamayacaksınız, yasaların değiştirilmesinde etken olamayacaksınız. Yani kolunuz bacağınız kesik vaziyette ortalıkta duracaksınız. Bu size oy veren milyonlarca insana karşı sorumsuzluk değil midir?'' sözleriye Kılıçdaroğlu'na yüklendi. Kılıçdaroğlu, Altaylı'nın bu sözleri karşısında 'HAYIR' demekle yetindi.

KILIÇDAROĞLU'NA HABERAL VE BALBAY TEPKİSİ


Canlı yayında bir hayli gerildiği gözlenen Altaylı , Haberal ve Balbay'ın adaylıklarına göndermede bulunarak, Kılıçdaroğlu'na:
''Size seçmen mi dedi Balbay'ı ve Haberal'ı aday gösterin diye. Kamuoyu yoklamasından mı çıktı sanki. Siz kendi kendinize gösterdiniz'' şekline çıkıştı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.