Kayıp oğluna seslendi: Ne olur dön

Kayıp oğluna seslendi: Ne olur dön
 Adana'da 16 yaşındaki Can Ahmet Bakır'dan iki haftadan bu yana haber alınamıyor. Baba Ali Bakır, ailecek perişan olduklarını belirterek, "Oğlum ne...

 

Adana'da 16 yaşındaki Can Ahmet Bakır'dan iki haftadan bu yana haber alınamıyor. Baba Ali Bakır, ailecek perişan olduklarını belirterek, "Oğlum ne olur dön, seni çok seviyoruz." diyerek mesaj yolluyor.

Yeşilevler Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi Can Ahmet Bakır, merkez Seyhan ilçesi Gürselpaşa mahallesindeki evinden 28 Eylül günü, üzerinde 30 lira ile ayrıldı. Ailesi o günden bu yana eve dönmeyen genci her yerde arıyor. Baba Ali Bakır, oğlunu çok sevdiğini belirterek, başına bir şey gelmesinden korktuğunu söyledi. Can Ahmet'in, içine kapanık bir kişilikte olduğunu anlatan Baba Bakır, cep telefonu olduğunu, ancak o tarihten beri kapalı göründüğünü dile getirdi.

Oğlunun, görüldüğü söylenen Antalya'ya gittiğini ve 3 gün onu aradığını vurgulayan Baba Bakır, "Ailecek büyük üzüntü yaşıyoruz. Ne yapacağımızı şaşırdık. Gidebileceği tüm yerlere haber verdik. Dönmesini bekliyoruz. Yanındaki 30 lira ile nereye kadar gidebilir ki. Biz onu çok seviyoruz. Onun eve dönmediği günden beri gözümüze uyku girmedi." diyerek üzüntüsünü anlattı. Can Ahmet Bakır'ı görenlerin 535 813 60 28 begin_of_the_skype_highlighting              535 813 60 28      end_of_the_skype_highlighting nolu telefona ulaşmaları gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.