Kamer Genç'ten çıplak gafı

Kamer Genç'ten çıplak gafı
Kamer Genç'in Çorum'da katıldığı bir programda yaptığı gaf yenilir yutulur gibi değil....ARTIK ÇIPLAK GEZEMEZSİNİZ GAFIToplantı sırasında herkesi...



Kamer Genç'in Çorum'da katıldığı bir programda yaptığı gaf yenilir yutulur gibi değil....

ARTIK ÇIPLAK GEZEMEZSİNİZ GAFI

Toplantı sırasında herkesi kahkahaya boğan bir gaf yapan Kamer Genç , "Salonumuzda saygıdeğer hanımefendiler var. Sizin geleceğiniz çok karanlık. Artık siz böyle çıplak gezemezsiniz" dedi. Genç daha sonra özür dileyerek "Yani böyle başı açık gezemezsiniz. Bunların size biçtiği kıyafet kara çarşaf. Özür dilerim. Ağzımdan çıktı. Tabi ki çıplak değilsiniz. Normal kıyafetiniz var. Ben başı açık demek istedim" diyerek düzeltme yaptı.

KAMER GENÇ'TEN İNCİLER!

Meclis?te otururken Almanya?da okuyan Afganistan ?dan başörtülü 3 kız geldiğini belirten Kamer Genç, "Kızlara, ?Yav kızlar, hiç size yakışıyor mu bu kıyafet?? dedim. ?Siz güzel kızlarsınız, yüzünüz güzel, gözleriniz güzel, dudaklarınız güzel. Şimdi bu yüzünüzü, gözünüzü, dudaklarınızı kapatalım, saçlarınızı açalım. Saç bende de var, senin saçın benim dikkatimi çekmez ki ?dedim. ?İnancımız? dediler. Böyle bir inanç yok ki" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.