İHL'lilerden Erbakan'a 28 Şubat eleştirisi?

İHL'lilerden Erbakan'a 28 Şubat eleştirisi?
Hürriyet Gazetesi'nin 28 Şubat 2011 tarihli birinci sayfasını imam hatipli gözüyle tasarlayan ve bu sayfayı Ertuğrul Özkök'e hediye eden ihlsozluk yazarları,...



Hürriyet Gazetesi'nin 28 Şubat 2011 tarihli birinci sayfasını imam hatipli gözüyle tasarlayan ve bu sayfayı Ertuğrul Özkök'e hediye eden ihlsozluk yazarları, hazırladıkları haberde Erbakan'ı 28 Şubat'taki tavrından dolayı eleştirdi.

Hürriyet Gazetesi'nin 28 Şubat 2011 tarihli birinci sayfasını imam hatipli gözüyle tasarlayan ve bu sayfayı Ertuğrul Özkök'e hediye eden ihlsozluk yazarları, 28 Şubat değerlendirmesinde 54. Refah-Yol Hükümeti ve Başbakanı Necmettin Erbakan'ı eleştirdiler.

"28 ŞUBAT'IN 1000. YILI" manşetini attıkları haberde, "Siyasiler", "Yargı", "54. Hükümet", "Medya", "Asker" kurumlarının ve  Türk halkının 28 Şubat sürecindeki nasıl bir tavır takındığına değinen imam hatipliler,
"54. Hükümet" için yaptıkları yorumda, dönemin Başbakanı Necmettin Erbakan'ın Susurluk olayı için "fasa fiso" demesine ve Tuğgeneral Osman Özbek'in kendisine galiz şekilde küfür etmesine ses çıkarmamasına göndermede bulundu.

"TEMİZ TOPLUM TALEBİNE SET ÇEKTİ"


İhlsozluk yazarları 54. Hükümet için şu yorumu yaptı: "Susurluk sonrası halkın temiz toplum taleplerine fasa-fiso diyerek set çekti. Türk milletinin vefası yerine, T.C. Başbakanı'na küfredenlerin ferasetine güvenmeyi tercih etti."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.