Hüseyin Aygün serbest bırakıldı

Hüseyin Aygün serbest bırakıldı
PKK tarafından kaçırılan CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, serbest bırakıldı.Tunceli Valisi Mustafa Taşkesen, kaçırılan CHP Tunceli Milletvekili...

PKK tarafından kaçırılan CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, serbest bırakıldı.



Tunceli Valisi Mustafa Taşkesen, kaçırılan CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün Ovacık ilçesinde serbest bırakıldığını bildirdi.Taşkesen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Aygün'ün, Aşağı Torunoba civarında serbest bırakıldığını belirterek, ''Şu anda Aşağı Torunoba Karakolu'nda. Herhangi bir sıkıntı yok. Bir sıkıntı olamadığını biliyoruz. Savcıyla görüşülüyor'' dedi.

Taşkesen, görüşmelerin ardından Aygün'ün Tunceli'ye gelmesinin beklendiğini bildirdi.

Aygün, 2 gün önce Ovacık'tan Tunceli'ye dönerken silahlı iki kişi tarafından kaçırılmıştı.

'Arkadaşımız Aygün serbest bırakıldı'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, teröristler tarafından kaçırılan CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün serbest bırakıldığını bildirdi.Tekin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Aygün'ün akşam saatlerinde Ovacık ilçesine bağlı Aşağıtorunoba köyü yakınlarında serbest bırakıldığını, yakındaki karakola gittiğini söyledi.

Olayı araştırmak için Tunceli'de bulunan CHP milletvekillerinin de Aygün'ün yanına gittiklerini ifade eden Tekin, ''Arkadaşlarımız önce Tunceli'ye daha sonra da Ankara'ya dönecekler'' dedi.

Kaynak: Ajanslar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.