Hükümet'ten Karayılan açıklaması?

Hükümet'ten Karayılan açıklaması?
Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Karayılan'ın yakalandığına ilişkin iddiaları değerlendirdi.SON DAKİKA: İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, terör...



Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Karayılan'ın yakalandığına ilişkin iddiaları değerlendirdi.

SON DAKİKA: İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, terör örgütü elebaşı Murat Karayılan'ın İran istihbarat birimleri tarafından yakalandığı iddiasına yönelik, ''Bizim açımızdan henüz teyit edilmemiş bir bilgidir'' dedi. (AA)


DAVUTOĞLU: DAHA SONRA AÇIKLAYACAĞIZ

Dışişleri Bakanı
Ahmet Davutoğlu, PKK'nın iki numaralı ismi Murat Karayılan'ın yakalandığı iddialarına ilişkin, "O konuyla ilgili temaslarımız sürüyor. Daha sonra açıklayacağız" dedi.

Bakan Davutoğlu, Feridun Sinirlioğlu'nun halası Muazzez Sinirlioğlu'nun Zincirlikuyu Camii'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı. Sinirlioğlu'nun yakınlarına taziyelerini ileten Davutoğlu, "İstanbul Erkek Lisesi'nde 7 yıl hocamız oldu. Allah rahmet eylesin" dedi.


Davutoğlu,
PKK'nın iki numaralı ismi Murat Karayılan'ın yakalandığı iddialarına ilişkin İHA muhabirinin sorusu üzerine, "O konuyla ilgili temaslarımız sürüyor. Daha sonra açıklayacağız" demekle yetindi. Bakan Davutoğlu, "Kesin bir bilgi mi?" sorusunu ise yanıtsız bıraktı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.