Hukukcular Derneği Adana Temsilciliği Üyeleri Başsavcı Ali Yeldan’ı Ziyaret Ettiler

Hukukcular Derneği Adana Temsilciliği Üyeleri Başsavcı Ali Yeldan’ı Ziyaret Ettiler
  Hukuk ve Adalet adamı Savcı Mehmet Selim KİRAZ’ınteröristlerceşehid edilmesi bizleri derinden üzmüştür. Bu menfur saldırı sadece hukuk...


 

 

Hukuk ve Adalet adamı Savcı Mehmet Selim KİRAZ’ınteröristlerceşehid edilmesi bizleri derinden üzmüştür. Bu menfur saldırı sadece hukuk adamına yapılmış bir saldırı değildir.Tüm yönleriyle ele alınması gereken bu elim olayı aynı zamanda Şehidimizin şahsında halkımızın tüm hukuk, adalet ve erdemlerine yönelik bir terör olarak nitelendiriyoruz.

Terörü üstün adalet ve evrensel hukuk normlarıyla boşa çıkaracağız!

Bizler, ülkemize,halkımıza ve evlatlarına yönelik bu taşeron terör hareketlerinin ne anlama geldiğini çok iyi biliyoruz. İnandıkları değerin sadece kendi şahsi siyasi çıkarları ve hayalperestlikleri olduğunu bildiğimiz bu kirli yapının en önemli hedefi toplumun güven ve emniyet duygusunu yıpratmaktır. Oysa yıllardır terör örgütleri bu yaklaşımlarıyla sadece kamuoyunun ve bizlerin nefretini kazanmaktalar. Bizler hukukçu kimliğimizle ve camia olarak, onlar ne kadar adalet  yaklaşım ve duygularını zedelerlerse zedelesinler hukuk ve adaletin tesisinden asla vazgeçmeyerek hayallerini boşa çıkaracağız. Bir hukuk adamının milleti adına verdiği hak ve hukuk mücadelesi ile onların düşündüğü dar ve sloganik sözde hak ve özgürlük mücadelesi bir kez daha karşı karşıya gelmiştir. Namlu gösterme acziyetinden başka bir özellikleri bulunmayan sözde halk ve özgürlük savaşçıları (!) eli bağlı savcımıza diz çöktürememişlerdir. Teröristlerin ölüm tehditleri ve namlularına rağmen özelde Şehid Savcımızdan genelde halkımızdan istediklerini alamamışlardır.

Hukuk camiası olarak kenetleneceğiz:gün birlik günüdür!

Hukukcular Derneği Adana Temsilciliği üyesi hukukçular olarak, Adana Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Ali YELDAN’ı ziyaret ettik. Tüm yargı camiasının her bir ferdinin ve alelerinin acısı acımızdır. Bizler Sayın Başsavcımızın gıyabında bütün adli teşkilatımızın acısını paylaşıyoruz. Gün birlik günüdür. Tüm hukuk ve adalet mensuplarının Şehidimize sahip çıkması ve birlik olmasıyla teröre verilebilecek en güzel ceza ve cevap ortaya çıkacaktır.

Teröre destek halk düşmanlığıdır!

Başkasının yaşam hakkını elinden alıp bunu hak ve halk mücadelesi olarak öne sürmek tarifsiz bir saçmalıktır. Olayın ardından yapılan bir kısım açıklamaları ise şiddetle kınıyoruz. Öyle ki, bir kısım medya organlarında veya siyasi ve temsil makamında olduğunu gördüğümüz kişilerce teröristlere ve terör örgütüne üstü kapalı veya açıktan destek verenleri ibretle görüyoruz. Bunun hukuki olarak da takipçisi olacağımızı açık bir dille ifade ediyor ve kınıyoruz.Şehid Savcımız Mehmet Selim Kiraz’a Allah’tan bir kez daha rahmet diliyoruz. Ailesinin, Adalet Camiamızın ve Milletimizin Başı Sağolsun.

Av.İhsan Bermekoğlu

Hukukcular Derneği Adana Temsilcisi

İletişim : bermekoglu@hotmail.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.