?Hopa'da BDP-CHP koalisyonunu gördük'

?Hopa'da BDP-CHP koalisyonunu gördük'
 Milliyetçi ve Muhafazakar Parti (MMP) Genel Başkanı Ahmet Reyiz Yılmaz, Hopa'da meydana gelen olaylarla ilgili açıklama yaptı. Başbakan Recep Tayyip...


 

Milliyetçi ve Muhafazakar Parti (MMP) Genel Başkanı Ahmet Reyiz Yılmaz, Hopa'da meydana gelen olaylarla ilgili açıklama yaptı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerini ileten Yılmaz, "Olay, CHP-BDP koalisyonunun yansımalarıdır" dedi.

Yazılı br açıklama yapan MMP lideri Yılmaz, "Bu tür eylemler toplumu germeye yöneliktir. Orada hayatını kaybeden görevlinin ailesine başsağlığı dileriz. Bu tür olaylar son derece üzüntü vericidir. CHP tehlikeli ilişkiler ile seçim kampanyası yürütmektedir. Bu kafa, ülkeye zarar veren kafadır. Türkiye'de kaos oluşturulmaya yönelik bu gayretler hiç de hoş değildir. CHP-BDP koalisyonunun yansımalarıdır" diye konuştu.

"Son zamanlar da özellikle Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP Genel Başkanı olması ile başlayan süreç, terör faaliyetlerini cesaretlendirmeye yöneliktir" diye devam eden Yılmaz, "Hükümeti eleştirmek başka şey, terör destekçileri ile işbirliği yapmak başka şeydir. Siz hükümeti eleştirmek için terör uzantısı yapılarla işbirliği yaparak meydanlar da illegal görüntüler verirseniz bunun adı siyaset değildir" ifadelerini kullandı.

 s

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.