HKÜ Öğretmenlerle Kahvaltıda Bir Araya Geldi

HKÜ Öğretmenlerle Kahvaltıda Bir Araya Geldi
 Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ); Gaziantep ili Lise ve Kolej Müdürleri, rehber öğretmenleri ve Dershane yöneticileriyle her yıl düzenlediği geleneksel...

 

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ); Gaziantep ili Lise ve Kolej Müdürleri, rehber öğretmenleri ve Dershane yöneticileriyle her yıl düzenlediği geleneksel kahvaltıda bu yıl Şirehan Otel’de 02.03.2015’te bir araya geldi.

Sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında Gaziantep ili Lise ve Kolej Müdürleri, rehber öğretmenleri ve Dershane yöneticileriyle bir araya gelen HKÜ Rektörü Prof.Dr. Tamer Yılmaz ve üst düzey HKÜ yöneticileri, Üniversite olarak yaptıkları ve yapacakları faaliyetlerden bahsetti.

Üniversite olarak eğitimi önemsediklerini ve Lise çağında eğitim gören öğrencilerin daha iyi bir eğitim almaları için üstlerine düşeni yapmaya her zaman açık olduklarını belirten HKÜ Rektörü Prof.Dr. Tamer Yılmaz, Gaziantep’in eğitimde daha iyi yerlere gelmesi için dezavantajlarının ortadan kaldırılması gerektiğini belirtti.

HKÜ’ye ilginin çok olduğunu belirten Rektör Prof.Dr. Tamer Yılmaz, “İnsan kaynağını çözdükten sonra bence en büyük problemi çözmüş olacağız. Çünkü bölgemizde öğrenci potansiyeli çok yüksek. Şehir dışına ve yurtdışına eğitim almaya giden öğrenciler oluyor. Biz Üniversitemizde yurtdışı kalitesinde eğitim verdiğimiz zaman, bize teveccüh olacağına eminiz. Doluluk oranımız geçen yıl %91 idi. Üniversitemize ciddi bir teveccüh var, bundan da çok mutluyuz. Bu oranı düşürmemek ve daha ileriye götürmek için çalışmalar yapıyoruz. Bunun yanısıra sosyal projelerimize hız vererek halkı da Üniversiteye getirme gayreti içindeyiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.