Hıncal Uluç yine yapacağını yaptı?

Hıncal Uluç yine yapacağını yaptı?
 Hıncal Uluç, Mahsun'un yeni filmini öve öve bitiremedi. Ali Atıf Bir ise bu duruma çok şaşırdı!Hıncal Uluç yine yaptı yapacağını. "Çok kötü"...

 

Hıncal Uluç, Mahsun'un yeni filmini öve öve bitiremedi. Ali Atıf Bir ise bu duruma çok şaşırdı!

Hıncal Uluç yine yaptı yapacağını. "Çok kötü" diye yazmasını beklediğim bir filmi yere göğe sığdıramadı.

Benim bildiğim, tanıdığım, yazılarını okuduğum Hıncal Uluç'un, Mahsun Kırmızıgül'le ilişkilerinin iyi olmasına rağmen New York'ta Beş Minare'ye böylesine övgüler düzmesi mümkün değil. En azından filmin içindeki Amerikan klişelerini eleştirmesi, senaryo sıçramalarına kızması, bazı sahnelerinde de sıkıldığını itiraf etmesi gerekirdi. Hıncal Uluç'un da yalan marketingciler arasına katılmasına açıkçası üzüldüm.

Bu başarı sanırım Mahsun Kırmızıgül'ün. İlişki yönetiminde demek ki çok çok iyi. İyi olmasa böyle kötü bir filmin opera, bale, tiyatro gibi "yüksek kültüre" ait sahne sanatlarından da anlayan Hıncal Uluç tarafından alkışlanması gerçekten mümkün değil.

Bu arada filmin yapımcısı Murat Tokat benim gibi filmi eleştirenlere "Kedi uzanamayacağı ciğere mundar der" diyerek yılın abukluğunu hatta sabukluğunu yapmış. Mart ayı gelir gelmez kendisini damda bekliyorum.

Ali ATIF BİR- BUGÜN GAZETESİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.