
Mahmut Eraslan
Muharrem gel bakalım buraya giy şu gömleği
Muharrem gel bakalım buraya giy şu gömleği
Kemal Kılıçdaroğlu, öyle sanıldığı kadarsaf bir siyasetçi değil.
Tarifini yaptığı özelliklerde bir aday yerine, CHP genel başkanlığı yarışında rakip olarak karşısına çıkan, kendisinin ve CHP delegelerinin partiyi güvenip oy ve yetki vermedikleri Muharrem İnce’yi,Türkiye’yi yönetsin diye adaygösterdiler, kamuoyu açısındanbu çok inandırıcı ve iknaedici siyasi bir tercih olmadı.
Kılıçdaroğlu’nun iktidar olma gibi bir derdi yok, yaptığı siyasi kurnazlık sayesinde konumu ve koltuğunu sağlamlaştırdı.
Muharrem İnce’nin Hacı Bayram’da Cuma namazı kılması, yaptığı mitinglerde başörtülü, şalvarlı annesinin görüntüleri, ekranları süslemeye başladı.
CHP milli görüş gömleğimi giydi?
Yoksa SP, CHP ile ittifak uğruna milli görüş gömleğini mi çıkardı?
HDP ile HÜDA-PAR ittifak yapacak mı?
Ülkücüler, solcular, demokratlar, dindarlar birlikte yol yürüyebilecekler mi?
Her parti kendi ideolojisini, inancını, siyasi tercihini korumaya devam ediyor, tek ortak noktaları ve istekleri TBMM’ye girebilmek, yani çıkar birlikteliği…
24 Haziran’da Erdoğan kazanacak, diğerleri kaybedecek, buna Ak Parti de dâhil!
MHP, CHP kemik oyları ile mevcudunu koruyacak gibi, MHP’den İP’e bir miktar oy gidecek.
İyi Parti politik oyunlarla çıkış yaptığı gibi, seçim sonrasında hızlı bir şekilde inişe geçecek.
Seçim öncesi bir çatlak olmazsa ki (millet ittifakında) olacağı kanaatini taşıyorum, SP, MHP, HDP, BBP, İP meclise girecek.
AK Parti’de rekor milletvekili aday adayı başvurusu yapıldı, aday gösterilecek isimler, AK Parti’nin kaderini belirleyecek, eğer yine temayülü değil, Ankara’da ağabeyler belirleyici olacaksa-ki yine öyle görünüyor, bu kez AK Parti birçok yerde oy kaybı yaşayacak.
Halkımız eskisi gibi değil, zübük siyaseti yapanları nasıl sandığa gömerek AK Parti’yi sandıktan çıkarmışsa, haziran seçimlerinde gereğini yapacaktır.
Sayın Erdoğan, bu kez her seçimde devreye giren ilağabeylerini değil, temayül sonuçlarını irdelemeli, STK’lar ile sıkı bir temasa geçilmeli, aşiretler, akil insanlar,kanaat önderleri dinlenmeli ancak hiç kimse ile pazarlığa gidilmemelidir. Cemaatler de, siyasilerde kendiişlerine bakmalı, Erdoğan işi ehline vermelidir.
Bizim mahallenin gönlünden geçen AK Parti, MHP, BBP, SP, HÜDA-PAR ittifakı idi ama olmadı, her siyasi parti kendi tercihini yaptı ve 25 Haziran’da herkes ektiğini biçecek.
Ülkemiz ve ümmet için hayırlısı olsun…
“Kış Kapıda; Mazlumları Yalnız Bırakma”
10 Aralık 2021 Cuma 11:32Dur Ey Yolcu.
20 Kasım 2021 Cumartesi 21:08Adana'nın Kurtuluşunun 100. Yıl Etkinlikleri
20 Ekim 2021 Çarşamba 23:20Sahte Cumhurbaşkanı
18 Ekim 2021 Pazartesi 18:47Festivalden festivale fark var.
11 Ekim 2021 Pazartesi 16:40Cami ve mescitlerin durumu...
28 Eylül 2021 Salı 19:23Uyuşturucu ve Trafik sorunu çözülmeli
05 Eylül 2021 Pazar 22:38Laiklik elden mi gidiyor?
03 Eylül 2021 Cuma 11:43Geziciler ve içimizdeki ezikler...
05 Ağustos 2021 Perşembe 00:23Aladağ yangını ve izlenimlerim…
02 Ağustos 2021 Pazartesi 16:02




Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.