MHP Çukurova İlçe Kadın Kolları, fakir öğrenciler yararına kermes düzenledi.

MHP Çukurova İlçe Kadın Kolları, fakir öğrenciler yararına kermes düzenledi.
MHP Çukurova İlçe Kadın Kolları, fakir öğrenciler yararına kermes düzenledi. Bir semt pazarında düzenlenen kermes yoğun ilgi gördü.ADANA ? Milliyetçi...

MHP Çukurova İlçe Kadın Kolları, fakir öğrenciler yararına kermes düzenledi. Bir semt pazarında düzenlenen kermes yoğun ilgi gördü.

ADANA ? Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çukurova İlçe Kadın Kolları?nın, fakir öğrenciler yararına düzenlediği kermes büyük ilgi gördü.

Günler öncesinden hazırlıkları yapılan kermes, Kenan Evren Bulvarı üzerindeki semt pazarında açıldı. Adana yöresine ait yemek ve tatlılar ile içeceklerin yanı sıra çeşitli giysilerin de yer aldığı kermes, vatandaşların yoğun ilgisini çekti. El emeği göz nuru ürünlerin hayli rağbet gördüğü kermeste MHP Çukurova İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Arslan, yöresel kıyafetiyle yayıkta hazırladığı ve ikram ettiği ayran ?Tam kıvamında? bulundu.

Kermesi, MHP İl Başkanı Ahmet Erdoğan, Çukurova İlçe Başkanı İbrahim Kara da gezdi. Erdoğan, geliri fakir öğrenciler yararına kullanılacak olan kermesi düzenleyen partili kadınları taktir ettiğini belirterek ?Böyle güzel bir çalışmadan dolayı sizleri kutluyorum. Bu hayırlı faaliyetinizde başarılarınızın devamını diliyorum.? dedi. MHP Çukurova İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Arslan, ?Bütün Adanalı hemşehrilerimiz kermesimize bekliyoruz? çağrısı yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.