Gümüş Kanatlar'dan 'Altın' Gibi Yardım

Gümüş Kanatlar'dan 'Altın' Gibi Yardım
 Gümüş Kanatlar Motor Kulübü düzenlediği yardım kampanyası ile 24 saatte bir köy okulunun eksiklerini tamamladı. Okulun bilgisayar eksiklerini tamamlayan...

 

Gümüş Kanatlar Motor Kulübü düzenlediği yardım kampanyası ile 24 saatte bir köy okulunun eksiklerini tamamladı. Okulun bilgisayar eksiklerini tamamlayan Gümüş Kanatlar Motor Kulübü adına konuşan Koordinatör Metin Kırmacı okulun diğer eksikleri içinde söz verdi.

 

Gümüş Kanatlar Motor Kulübü'nden Köy Okuluna Yardım

 

Gümüş Kanatlar'dan 'Altın' Gibi Yardım

 

Gümüş Kanatlar Motor Kulübü, 'Damlaya Damlaya Göl Olur' sloganı ile  sosyal medyada yaptığı çağrılarla 24 saat içinde 23 eğitim gönüllüsünü bir araya getirdi.  Gümüş Kanatlar MK Koordinatörü Metin Kırmacı'nın önderliğinde gönüllülerin desteğiyle bir okulun eksiklerini tamamladı. Osmaniye'nin Kadirli ilçesine bağlı Aşağıçiyanlı Köyü Şehit Ahmet Birkaç Ortaokulu'na 2 bilgisayar, kartuş, toner, ve fotokopi kağıdı bağışı yapıldı. Hayırseverlerin desteği ile toplanan yardımlar kulüp üyeleri tarafından motorlarla okula gidilerek teslim edildi. Teslim sırasında okul öğretmenlerinden Mehmet Dövüşçü, Gümüş Kanatlar Motor Kulübü'ne yaptıkları bu yardımlar için teşekkür ettiklerini bilirtti. Taşımalı köy okulunda 11 köyün çocuklarına eğitim verdiklerini söyleyen Dövüşçü, "Okulumuzda fotokopi ile ders konularını pekiştiriyoruz. Daha önce derece olarak sonlarda olan okulumuzu elele vererek diğer arkadaşlarla ekip kurup 34. sıradaki okulu ilk 12. ye getirdik. Toner, fotokopi kağıdı, lap top bilgisayar ihtiyacımız vardı. Sağolsun hayırsever abilerimiz ve arkadaşlarımızın sayesinde eksiklerimizi tamamladık. okul olarak minnettarız" şeklinde konuştu.

Gümüş Kanatlar Motor Kulübü adına konuşan Koordinatör Metin Kırmacı ise şunları söyledi.  "Yapılan istek sonrasında ne yapabiliriz diye arkadaşlarımızla görüş alışverişinde bulunduk. daha sonra Facebook'ta 'Damlaya Damlaya Göl Olur'' sloganı ile yardım kampanyası başlattık. 24 saat içinde 23 eğitim gönüllüsü bir araya geldi. Okulun eksiklerini hemen tamamladık ve Motorlarımızla gelerek Öğretmenlerimize teslim ettik. Elimizden geldiği kadar yardımlarımız devam edecek. Nisan ayı içerisinde ise sözünü verdik masa, sandalye ve dolap tedarikini de yapacağız" dedi. 

adanapost.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.