Güleryüzlü personele altın....

Güleryüzlü personele altın....
Arıkan, ?Cezalandırcı değil, ödüllendirici olmalıyız?Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan idari binada görev yapan 3 personele güleryüzlü...

Arıkan, ?Cezalandırcı değil, ödüllendirici olmalıyız?

Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan idari binada görev yapan 3 personele güleryüzlü çalışmalarından dolayı yarım altın taktı.

Uzun yıllar süren bir çalışma hayatı olduğunu belirten Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, işyerinde personelin güleryüzlü olarak çalışmasının çok önemli olduğuna dikkat çekti. Başkan Arıkan, ?Beni tanıyan herkes işyerinde güleryüzlü çalışmaya ne kadar çok önem verdiğimi iyi bilir. Buna bağlı olarak işyerlerinde personel performansları değerlendirilirken cezalandırıcı değil, ödüllendirici nitelikle olmalı. Çünkü performansı artan personelin işyerine olan katkısı daha da artacaktır. Çukurova Belediyesi?nde çalışan 3 personelimizi de güleryüzlü çalışmalarından dolayı altın ile ödüllendiriyoruz? dedi.

Başkan Yıldıray Arıkan, Halkla İlişkiler Müdürlüğü?nde görevli Gözde Güvercin ile özel güvenlik görevlileri Meryem Yıldız ve Adile Çaldıran?a yarım altın taktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.