Geneleve düşmesin diye ablasını öldürmüş!

Geneleve düşmesin diye ablasını öldürmüş!
 Adana'da sulama kanalında boğazı ve bilekleri kesilmiş cesedi bulunan genç kadının katil zanlısı olarak aranan erkek kardeşi yakalandı.16 Ekimde...

 

Adana'da sulama kanalında boğazı ve bilekleri kesilmiş cesedi bulunan genç kadının katil zanlısı olarak aranan erkek kardeşi yakalandı.

16 Ekimde tarihinde Yeşiloba Hipodromu'nun arkasındaki DSİ sulama kanalında cesedi bulunan Hediye B'nin (25) öldürülmesiyle ilgili soruşturmada sonuca ulaştı.

Eski kocası ve yakınlarının ifadeleri doğrultusunda, Hediye B'nin katil zanlısı olarak aranan kardeşi Mustafa B. (23) gözaltına alındı.

Zanlının, ilk ifadesinde, ''ablasının namuslarına laf getirdiğini'' belirterek, ''Yüzüm yere bakıyordu. Herkes arkamızdan konuşuyordu. Namusumuzu temizlemek için öldürdüm. Pişman değilim'' dediği öğrenildi.

Sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Adli Tıp Kurumuna götürülen zanlı, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına ''Geneleve düşecekti, onu engelledim. Geneleve düşmesin diye yaptım'' dedi.

Olayın ''töre cinayeti'' olabileceği ihtimali üzerinde duran ekipler, genç kadının amcası Bekir B. ve İbrahim B'yi de gözaltına aldı.

Polis ekiplerinin yaptığı araştırmada, Muğla'nın Bodrum ilçesinde gönül ilişkisi olduğu iddia edilen kişinin yanına giden Hediye B'nin geçen hafta kente gelerek 14 Ekimde kocası Burak Pamuk'tan boşandığı belirlendi.

Hamile olduğu belirtilen, 3 çocuk annesi Hediye B'nin özel tıp merkezinde 15 Ekimde kürtaj yaptırdığı öğrenildi.

Ekiplerin cinayetten sonra ifadesine başvurduğu eski kocası Burak Pamuk'un da bu operasyon sırasında yanında olduğu, daha sonra tıp merkezinde zanlı Mustafa B'yi arayarak ''Kardeşinizi size temiz olarak iade ediyorum. Gelin alın'' dediği bildirildi.

Daha sonra Mustafa B'nin tıp merkezinden ablasını çıkararak cinayeti işlediği iddia edildi.

Ekiplerin, genç kadının hem boğazının hem de bileklerinden kesilmesi ve güçlü vücut yapısına sahip olması nedeniyle Mustafa B'nin cinayeti tek başına işleyemeyeceği ihtimalini de değerlendirdiği bildirildi.

Adli Tıp Kurumunda yapılan otopside, genç kadının boğazı ve bileklerinden aldığı bıçak darbelerinin ilk anda öldürücü nitelikte olmadığı, muhtemelen aşırı kan kaybetmesi sonucu öldüğü belirlendi.

Sulama kanalında cesedi bulunan Hediye B'nin kolunda kateter olduğu görülmüş, üzerinde nüfus cüzdanı bulunmayan kadının cebinde boşanma avukatına ait kartvizit bulunmuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.