G.Antep Emniyeti'nden Tayyar'a cevap

G.Antep Emniyeti'nden Tayyar'a cevap
Son zamanlarda bazı yayın organlarında Gaziantep Emniyet Müdürlüğü?nde ?Bir suç şebekesi mi var? haberleri üzerine, Emniyet Müdürlüğü yazılı bir...



Son zamanlarda bazı yayın organlarında Gaziantep Emniyet Müdürlüğü?nde ?Bir suç şebekesi mi var? haberleri üzerine, Emniyet Müdürlüğü yazılı bir açıklama yaptı.



Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi, ?Son zamanlarda basın ve kitle iletişim araçlarında yayımlanan ?Gizli Bir Hesap Mı Var? Polis Kaynaklı Suç Şebekesi Var? şeklindeki iddia haberler üzerine İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 01.05.2012 tarihinde Gaziantep Valiliğine yazı gönderilerek iddia haberlerin araştırılarak aydınlatılması için, müfettiş talebinde bulunulmuş ve bu doğrultuda Valiliğimizce İçişleri Bakanlığından müfettiş talep edilmiştir.?

Bu tür haberlerin emniyet teşkilatında moral ve motivasyonun bozulmasına da neden olduğu anlatılan açıklama şöyle devam etti: ?Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, tüm çalışmalarını yasal mevzuatların vermiş olduğu yetkileri kullanarak hukukun üstünlüğüne bağlı, kişi hak ve özgürlüklerine saygılı, suç ve suçlularla mücadele ederken tarafsız, iletişime açık, basın ve halkla ilişkilere önem veren bir anlayışla ilimizde asayiş ve huzurun sağlanması görevini, en iyi, en verimli ve en kısa sürede yerine getirerek vatandaşlarımızın memnuniyetinin sağlanmasına çalışmaktadır. Basın ve Yayın organlarında Emniyet Müdürlüğü ile ilgili çıkan bu iddialar ilimizin asayişini sağlamakla görevli Emniyet Teşkilatımızın moral ve motivasyonunu olumsuz yönde etkilemektedir. İçişleri Bakanlığımızca görevlendirilen Müfettişlerce iddia edilen konular araştırıldıktan sonra kamuoyu bilgilendirilecektir?.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.