Erdoğan bu kez NTV'de sert çıktı!

Erdoğan bu kez NTV'de sert çıktı!
Ruşen Çakır'ın 'Hopa'da ölen Metin Lokumcu benim akrabam ve o günkü sözlerinizi yadırgadım' dediği Başbakan Erdoğan, Çakır'a o sözleri neden söylediğini...



Ruşen Çakır'ın 'Hopa'da ölen Metin Lokumcu benim akrabam ve o günkü sözlerinizi yadırgadım' dediği Başbakan Erdoğan, Çakır'a o sözleri neden söylediğini anlattı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan seçim yasaklarının sona ereceği son günde NTV'de gazetecilerin sorularına yanıt verdi..

Proragmın son bölümlerinde gazeteci Ruşen Çakır, Hopa olaylarında ölen Metin Lokumcu parantezi açarak Erdoğan'a sitemde bulundu..

'Ben Hopa'lıyım.. Olaylarda ölen Metin Lokumcu benim akrabamdı, Metin Lokumcu iyi bir insandı ve talihsiz bir şekilde öldü..
Ben ve ailem sizin sözlerinizi yadırgadık.. Bu konuyu aradan geçen sürede düşünmüşünüzdür.. Söyleyeceğiniz bir şey var mı? diye sordu..

Erdoğan bu soruya 'Akrabanız olması sebebiyle öncelikle size başsağlığı diliyorum' diyerek başladığı sözlerine 'O taşlar beni hedef alınarak atılıyordu.. Ben bir öğretmenin eline taşı yakıştıramam. Size bazı resim ve ses kayıtları dinleteyim. Bize hak vereceksiniz.. Mesela orada koruma polisim de ağır yaralandı. Ben gazetelerde, televizyon programlarında kimsenin Servet'ten bahsettiğini görmedim. Kenara, köşeye sıkıştırılıyor. Her zaman zaten polis, şamar oğlanı olarak görülüyor. Türkiye Cumhuriyeti'nin Başbakanı, tüm ekip adeta şamar oğlanı... Bunlarla ilgili programlarınızda Ruşen Bey ne yaptınız? Acaba ne gibi bir kınama yaptınız? Bizim ne günahımız vardı orada gidip sadece miting yapmaktan başka? dedi ve sözlerine şöyle devam etti:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.