Erdoğan, Bayram mesajı...

Erdoğan, Bayram mesajı...
 MHP Adana İl Başkanı Ahmet Erdoğan;-- Cumhuriyetimizin 87?nci yıl dönümünü; coşkuyla ve gururla kutlarken, aynı zamanda endişelerimiz de giderek...

 

MHP Adana İl Başkanı Ahmet Erdoğan;
-- Cumhuriyetimizin 87?nci yıl dönümünü; coşkuyla ve gururla kutlarken, aynı zamanda endişelerimiz de giderek artmış bulunmaktadır? dedi.
-- Bugün, masum yüzün arkasına saklanmış canavarı görme ve kirli tuzağını paramparça etmek milli bir görev halini almıştır
-- Bu süreçte  birbirimizi daha çok sevmek, daha çok sarılmak, cumhuriyetimize daha fazla sahip çıkmak mecburiyeti hasıl olmuştur.
 
ADANA ? Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Ahmet Erdoğan, ?Cumhuriyetimizin 87?nci yıl dönümünü; coşkuyla ve gururla kutlarken, aynı zamanda endişelerimiz de giderek artmış bulunmaktadır? dedi.
HAYASIZ TAARRUZ VAR
Erdoğan ?Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının kurup bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizin 87. Yılını onurla kutlarken, köklü devlet yapımızın, bin yıllık kardeşliğimizin zafiyete uğratılması için içeriden ve dışarıdan sürdürülen hayasız bir taarruz altında bulunduğumuzu ifade etmek durumundayım? diye konuştu.
KAYGI VERİCİ BOYUT
Ahmet Erdoğan ?Atatürk?ün naçiz vücudu elbette toprak olmuştur ama O?nun ?Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır? sözüyle ifade ettiği kıyamete değin var olma ülküsünü hançerlemek isteyen teslimiyetçi bir zihniyetin kurmaya çalıştığı karanlık düzen, herkesi kaygılandırması gereken boyuta ulaşmıştır? ifadesinde bulundu.
MASUM YÜZLÜ CANAVAR
Erdoğan ?Ancak o ülkü, toplum mühendisliği ile çözülmeye çalışılan Türk milletinin yüreğinden sökülemeyecektir. İşimiz zor, kolay değil. Bu süreçte  birbirimizi daha çok sevmek, daha çok sarılmak, cumhuriyetimize daha fazla sahip çıkmak mecburiyeti hasıl olmuştur. Bugün, masum yüzün arkasına saklanmış canavarı görme ve kirli tuzağını paramparça etmek milli bir görev halini almıştır? mesajı verdi.
VATANDAŞLARIN BAYRAMINI KUTLADI
MHP İl Başkanı Ahmet Erdoğan ?Bu duygu ve düşüncelerle, bütün Adanalı hemşehrilerimizin Cumhuriyet Bayramını kutlar, ilelebet var olma ülküsüyle canlarını feda ederek, kutsal vatan topraklarıyla bütünleşen aziz şehitlerimizi, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk?ü ve silah arkadaşlarını, kahraman gazilerimizi minnetle ve şükranla yâd ediyorum? dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.