DynEd Dil Eğitimi Sistemi Ödül Töreni Düzenlendi

DynEd Dil Eğitimi Sistemi Ödül Töreni Düzenlendi
 Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından DynEd Dil Eğitimi Sistemine en çok giriş yapan ve okullara belgelerinin verildiğiTaşkent İlköğretim...

 

Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından DynEd Dil Eğitimi Sistemine en çok giriş yapan ve okullara belgelerinin verildiğiTaşkent İlköğretim okulunda düzenlenen törende,aynı zamanda “Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var” projesinintanıtımı gerçekleştirildi.

Törene, Seyhan Kaymakamı Ahmet OKUR, İl Milli Eğitim Müdürümüz Turan AKPINAR, Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzettin AYDIN, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Nasıf ÖNDER, DynEd Dil Eğitimi Sistemi İlçe Koordinatör Yardımcısı Mustafa BİLDİRİCİ ile belge almaya hak kazanan Seyhan ilçesindekiokul yöneticileri katıldılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından,Dil Eğitimi Sistemi İlçe KoordinatörYardımcısı Mustafa BİLDİRİCİ DynEdtanıtımı ve bilgilendirme sunumunu yaptı.DynEdEğitim Sisteminin Seyhan ilçesine ait istatistiki verilerine ait sunumunu yapan Seyhan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Musa YILDIZHAN, "Bu çalışmalarla öğrencilerin İngilizceye olan ilgisini arttırmayı hedefliyoruz. Bugün bunun için buradayız ve farkındalık yaratmak istiyoruz. Sizlerin veri girişleriniz bizim için çok önemli. Sene sonuna kadar olan veri girişi hedefimizi şuan yakaladık ve bunun gururunu yaşıyoruz.”  dedi.

DynEd’in Eğitim Sistemine katkı sunan ve ödül almaya hak kazanan okul müdürlerine belge verildi.

Dil eğitiminin önemine değinen Seyhan Kaymakamı Ahmet OKUR, “Biz, dil eğitimine gereken ehemmiyeti vermediğimiz zaman, bunun sıkıntıları üniversite çağındaki çocuklara kadar yansıyabiliyor. Bu durum ek masraflara ve ciddi kayıplara yol açabiliyor. Anasınıfı ve ilkokullarda başlayan eğitim prosedürleri, çocuklardaİngilizceyianlama ve hafızaya yerleştirme konusunda fayda sağlıyor.” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Turan AKPINAR, "Yönetim anlayışında, ölçmediğiniz bir şeyideğerlendiremez, geliştiremezsiniz ve başarı elde edemezsiniz. Marifet iltifata tabidir.Bu gün yapılan bu tören, okullarımızda yapılan çalışmaların görüldüğününde bir göstergesidir, Aynı zamanda,DynEd Eğitim Sistemi ile çocuklarımıza dil eğitimini daha iyi vererek okullarımızda yaygınlaştırmak istiyoruz. İlimizde bu sistemi geliştirmemiz lazım. Adana'da eğitim denilince Türkiye’de ilk sırada ve her alanda ve her branşta başarılı olmak istiyoruz. Bunun için aşkımızda, gücümüzde, enerjimizde, şevkimizde var ve bu konuda becerimizde var. Bizim hiçbir ilden eksiğimiz yok.” dedi.

Ardından, Manas İlköğretim Okulu Müzik Öğretmeni Nalan YÜKSEL ve öğrencileri salonda bulunan izleyicilere müzik dinletisi yaptı.

Tören, “Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var” projesi hakkında tanıtım videosunun izlenmesi ve konuşmaların yapılmasının ardından son buldu.

adanapost.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.