Devlet Koçaklı Ak Parti Kadınlara Önem Veriyor

Devlet Koçaklı Ak Parti Kadınlara Önem Veriyor
 AK Parti Adana Milletvekili A. Adayı Devlet Koçaklı, AK Parti Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte, kadınlar siyasette...

 

AK Parti Adana Milletvekili A. Adayı Devlet Koçaklı, AK Parti Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte, kadınlar siyasette daha fazla yer almaya başlamış, almaya da devam etmektedir. Bende şahsen Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın kadına verdiği değerden cesaret alarak AK Parti’den milletvekili aday adayı oldum” dedi.

Kadın erkek ayrımı yapmadan insanların zihnine, aklına, çalışkanlığına bakmak gerektiğini vurgulayan koçaklı “Kadınlar da siyasette olmalıdır. Yöneticiyim niteliğime güvenerek bu yola çıktım. Allah kısmet eder ve milletvekili olursam, sadece kadınların sorunları değil, bütün Adananın  sorunları, çözüm yollarıyla ve önceliğimiz olacak. Adanayı geliştirecek projelerin hazırlanmasında çalışacağım. Bir milletvekilinin proje üretmesi söz konusu olmaya bilir, ancak yapacakları organizasyonlarla, toplantılarla iş adamlarını, yöneticileri yönlendirme yapabilir. Bu konuda da kendime güveniyorum” diye konuştu.

AK Parti milletvekili aday adayları ile birlik ve beraberlik içerisinde AK Parti için çalıştıklarını belirten koçaklı, “Bütün aday adayı arkadaşlarımızın amacı ilimize, ülkemize ve partimize hizmet etmektir. Önceden olduğu gibi bugün ve bundan sonra da partimiz için çalışacağız, partimizin yaptığı hizmetleri halkımıza anlatacağız.  Seçim gününe kadar partimiz için var gücümüzle çalışacağız” ifadelerini kullandı. Ev ve esnaf ziyaretleri yaptıklarını dile getiren koçaklı, “Girdiğimiz her evde ve iş yerlerinde vatandaşlarımız Ak Parti denildimi yüzlerinde tebessümler beliriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.