Çukurova Belediyesinin hayvan barınağını ziyaret ettiler..

Çukurova Belediyesinin hayvan barınağını  ziyaret ettiler..
 Bilfen' lilerin köpek sevgisi...Özel Bilfen okulundan bir grup öğrenci,  Çukurova Belediyesinin Topalak köyünde yaptığı Hayvan Barınağını...

 

Bilfen' lilerin köpek sevgisi...

Özel Bilfen okulundan bir grup öğrenci,  Çukurova Belediyesinin Topalak köyünde yaptığı Hayvan Barınağını ziyaret etti. Öğrenciler, köpeklere  sevgi gösterirken, ?Bunlar sadece sevgi  ve aş isterler.Karşılığında da sadakat  ve dostluk gösterirler.Onlara acı çektirmek , hele hele işkence yapmak insanlık ayıbıdır?diye konuştular.

Öğrencileri, Çukurova Belediyesi Başkan Yardımcısı Kazım Çeğil, ve barınak çalışanları karşıladı.Başkan Yardımcısı Çeğil, öğrencilere barınak ve köpekler hakkında bilgi verdi,  soruları cevaplandırdı.Bazı öğrenciler köpeklere yanaşmaktan çekinirken, bazıları da kucaklarına alarak onlara sevgi gösterdiler.Getirdikleri yemekleri köpeklere  verdiler. Köpekler kendilerine sevgi gösteren öğrencilerin kucaklarına atıldılar ve  daha fazla sevilmek istediler. Hayvan sever öğrenciler de,?Böylesine masum, böylesine dost ve böylesine sadakat canlısı hayvanlara nasıl acı çektirilir,nasıl işkence yapılır anlamakta zorluk çekiyoruz.Onlara sahiplenmek, hayatlarının devamı için katkı koymak  insanların  görevi olmalıdır? dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.