Cihaner: Savcılığa dönemeyeceğim...

Cihaner: Savcılığa dönemeyeceğim...
Adana Cumhuriyet Savcısı İlhan Cihaner, milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa ettikten sonra, milletvekili seçilememesi durumunda savcılığa...



Adana Cumhuriyet Savcısı İlhan Cihaner, milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa ettikten sonra, milletvekili seçilememesi durumunda savcılığa dönmeyeceğini açıkladı.

Hangi partiden ve hangi ilden aday olacağını ısrarlı sorulara rağmen söylemeyen Cihaner, herhangi bir partiden milletvekili adayı gösterilmemesi durumunda savcılık görevine geri dönmeyeceğini söyledi. Cihaner, objektif savcılık yapma imkanı kalmadığı için mesleğine geri dönmeyeceğini belirterek, "Memleketin gitgide daha çok karanlığa dönüştüğü koşullar oluşuyor.

Çoğu meslekteki arkadaşlarım gibi ben de birtakım haksız, hukuksuz süreçlere mahkum edildim. Layıkıyla cumhuriyet savcılığı görevimi yapma koşulları kalmadı. Bu nedenle bir partiden aday gösterilmeme halinde ya da aday gösterilip milletvekili seçilememe durumunda savcılık görevime geri dönmeyeceğim" ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.