Çayyolu Final Okulları Öğretmenleriyle Buluştu

Çayyolu Final Okulları Öğretmenleriyle Buluştu
 Anaokulundan başlayıp yaşam ve üniversiteye bir köprü olan Final Okulları’nda ülkemizin geleceği olan çocuklarımızı, sağduyulu, özgüveni...

 

Anaokulundan başlayıp yaşam ve üniversiteye bir köprü olan Final Okulları’nda ülkemizin geleceği olan çocuklarımızı, sağduyulu, özgüveni yüksek, sorumluluk sahibi, çalışkan, kendi kültürünü ve tarihini bilen, milli değerlerine bağlı, en az bir yabancı dili çok iyi konuşabilen, çağdaş teknolojiyi kullanan, kendin ifade etme yeteneğine sahip, ülkesini seven ve kucaklayan, aynı zamanda evrensel düşünebilen, dürüst, özverili, aile bağlarına değer veren, sanatla ilgilenen ve tüm bunların yanında okul ve sınav başarılarıyla da adından söz ettiren öğrenciler olarak yetiştirmek için çalışıyoruz.

 

 

Çocukların gelişiminin oldukça hızlandığı dönemde verilen eğitim, çocuklara daha sonraki eğitim basamakları için hazırlıklı olma imkanı sağlar; bu da çocuğun ilerideki yaşamı ve okul başarısı bakımından belirleyicidir. Araştırmalar, bireylerin 18 yaşına kadarki okul başarılarının %33’nün 0–6 yaş arası eğitime bağlı olduğunu göstermiştir. Bireyler, 17 yaşına kadarki zihinsel (bilişsel) gelişimlerinin %50’sini 0–4 yaş arasında, %30’nu 4–8 yaş arasında, %20’sini ise 8 yaşından sonra tamamlamaktadırlar. Gelişimin sürekli olması nedeniyle çocuğun bu yaşlarda aldığı eğitim, daha büyük bir önem kazanmaktadır.

 

 

 

Biz en küçük Final'lileri yarınlara hazırlarken onların kişilik özelliklerine göre, ilgi, yetenek ve yaratıcılıklarını ortaya koyabilecekleri bir öğrenme ortamı hazırlıyoruz.

 

 

Her insanı ayrı bir dünya olarak görüyor, ondaki yetenekleri açığa çıkarmayı ve geliştirmeyi kendimiz için temel hedef olarak kabul ediyoruz.

 

 

Adres:

Çayyolu Mah. 2683 Sok. No:19

Çankaya-Ankara

Tel: 0312 988 1212

 

adanapost.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.