Bir darbe de Liboşlardan?

Bir darbe de Liboşlardan?
 Hem de Hükümete yakın medya organlarında köşe tutmuş liberal yazarlar, darbe üstüne darbe yiyen terör örgütünün hedef tahtasına oturttuğu İçişleri...


 

Hem de Hükümete yakın medya organlarında köşe tutmuş liberal yazarlar, darbe üstüne darbe yiyen terör örgütünün hedef tahtasına oturttuğu İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'e yüklenerek PKK'nın ekmeğine yağ sürüyorlar.

Son dönemde, dağda operasyonların aralıksız sürdürülmesi, düz ovada ise örgütün şehir yapılanması KCK'ya darbe üstüne darbe vurulması PKK'yı iyice köşeye sıkıştırdı.

Bugün terör örgütünün bir numaralı hedefi, operasyonların başındaki isimlerden İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin.


Hem de Yeni Şafak, Bugün, Star gibi Hükümete yakın gazetelerde köşe tutmuş ve iki yazılarından biri ?açılım? olan liberal yazarlar, her fırsatta Bakan Şahin'e vurarak, adeta terör yandaşlarını sevindiriyorlar.


Bu şekilde gerek dağdaki operasyonları gerekse KCK'ya yönelik tutuklamaları gölgeleme çabasına su taşıyarak, terör örgütü destekçilerinin ellerini güçlendiriyorlar.


BAKAN NE DEMİŞTİ?


Bu liberal yazarlar şimdi de Bakan Şahin'i
?Terör örgütünün yürüttüğü çalışma sadece dağda, bayırda, şehirde, sokakta, arka sokaklarda haince pusu kurarak yaptığı saldırılardan ibaret değil. Bir başka ayağı daha var. Bilimsel terör var... Resim yaparak, tuvale yansıtarak, şiir yazarak, şiire yansıtıyor, günlük makale yazarak. Hızını alamıyor. Terörle mücadelede görev almış askeri ve polisi, sanatına çalışmasına konu yaparak demoralize etmeye çalışıyorlar. Terörle mücadele edenle bir şekilde mücadele ediliyor. Arka bahçe İstanbul'dur, İzmir'dir, Bursa'dır, Viyana'dır, Londra'dır, Washington'dur, üniversitede kürsüdür, dernektir, sivil toplum kuruluşudur... Arka bahçede ayrık otuyla ayrık otları birbirine karışıyor. Bir kısmı faydalı, bir kısmı zehirli...? şeklindeki sözlerinden ötürü yerden yere vuruyorlar.

İŞTE ONLARDAN BİR KAÇI


GÜLAY GÖKTÜRK: BU BAKANLA OLMAZ!


Önceki gün
?Başbakan Erdoğan'ın Fransa'ya cevap verirken Kanuni Sultan Süleyman'ın Fransuva'ya yazdığı 1526 tarihli fermanını okumasından utandığını? yazan Bugün Yazarı Gülay Göktürk, bugün de ?Açılım yapacaksanız bu İçişleri Bakanı ile olmaz? başlıklı makalesinde Bakan Şahin'i hedef gösterdi.

Şahin'in yukarıda aktardığımız sözlerini hatırlatan Göktürk ?Kim, hangi akla hizmet Beşir Atalay'ın yerine böyle bir bakanı tercih etmiş ise bir an önce hatasını düzeltse ve açılımın en hayati bakanlığına bu çağda yaşayan birini getirse iyi olacak? diye yazdı.


ERGUN BABAHAN: FAŞİST İLAN ETTİ


28 Şubat'ta dönemin darbe sever medyasının başını çeken Sabah Gazetesi'nin Genel Yayın Yönetmeni olan Star yazarı Ergun Babahan ise, son sözlerinden ötürü Bakan Şahin'i ?faşist? ilan etti.

Babahan şöyle yazdı: ?O dönemlerin İçişleri Bakanı Faruk Sükan'dı, nam-ı diğer ?'Zehir Hafiye...'' Her yerde komünizm tehdidi görürdü rahmetli ve birazcık faşoydu. Genelde içişleri bakanları bu düşünce geleneğini sürdürdüler aslında.

Tam AK Parti ile bu model değişti diyorduk, Tayyip Bey İdris Naim Şahin'i bulup çıkardı.?


VE ALİ BAYRAMOĞLU: BAKANI ODUNA BENZETTİ


Yeni Şafak'tan Ali Bayramoğlu da dünkü ?İçişleri Bakanı 'bir marangoz hatası' mı?? başlıklı yazısında, Bakan Şahin'e verdi veriştirdi.

Bayramoğlu, şöyle yazdı: ?Bu cümleleri okuduğumda da içim bulanmıştı, yazarken de bulanıyor...Hangi AK Parti'den bu bakan? Zamanımıza hangi çağdan ışınlanmıştır? Her ağzını açışında özgürlüklerin ruhunu hedef alıyor, 12 Mart, 12 Eylül askeri savcılarını çağrıştırıyor... Kötü ve kaba sağcılığın, soğuk savaş mantığının, 70'li yılların Komünizmle Mücadele Dernekleri dilinin bu kadar tehlikeli ve çapsız haliyle çoktandır karşılaşmamıştık bu ülkede... Ama mesele "bakan'da değil... Mesele "tercih"te...Soru açık: Tercih bakan tercihi mi yoksa siyasal tercihi mi? Marangoz hatası mı yoksa marangozun yeni tarzı mı??


NAGEHAN ALÇI: BU BAKAN GÖREVDEN ALINMALI


Şahin karşıtı koroya Akşam Yazarı Nagehan Alçı da katıldı. Hükümete yakın değerlendirmeleriyle dikkat çeken Alçı, "İdris Naim Şahin Ak Parti'ye zarar veriyor. Derhal görevden alınmalı" dedi.

TARAF VE DİĞERLERİ


Hükümeti yakın bu isimlerin yanı sıra, Taraf adlı bülten, Bakan Şahin'i göreve geldiği ilk günden beri tüm yazarları ve ilgili haberleriyle hedef alıyor.


Milliyet'ten Hasan Cemal, Vatan'dan Ruşen Çakır, Radikal'den Cengiz Çandar, Posta'dan Mehmet Ali Birand
gibi isimlerin de sürekli Bakan Şahin'i hedef aldıkları biliniyor.

Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.