Beşar Esad'tan PKK açıklaması...

Beşar Esad'tan PKK açıklaması...
Ahmet Davutoğlu ile görüşen Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad toplantının ardından bir açıklama yaptı.Suriye Haber Ajansının geçtiği habere göre...



Ahmet Davutoğlu ile görüşen Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad toplantının ardından bir açıklama yaptı.

Suriye Haber Ajansının geçtiği habere göre Esad: Suriye terörist gruplarının peşini bırakmayacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Beşşar Esad dün Dışişleri Bakanı
Ahmet Davutoğlu ile bir araya gelerek, Suriye'nin tanık olduğu durumları görüştü. Görüşmede Cumhurbaşkanı Esad; istikrarını ve vatandaşların güvenliğini korumak için Suriye'nin silahlı terör gruplarına karşı toleranslı olmayacağını vurguladı.

Esad Suriye'nin aynı zamanda; uygulamakta olduğu kapsamlı reform sürecini tamamlamada ısrarlı ve kararlı olduğunu ifade ederek, bu bağlamda dost ve kardeş ülkelerden yardım almaya açık olduğunu söyledi. Görüşmede Cumhurbaşkanı Esad ayrıca; silahlı terör gruplarının sivil vatandaşları ve asayişi koruma güçlerini öldürme eylemlerinin yanında halk arasında saçtıkları dehşet neticesinde Suriye'nin bir kısım kentlerinde yaşanan durumlar hakkında Davutoğlu'na bilgi verdi.


ESAD YENİ SAVUNMA BAKANINI ATADI


Savunma Bakanı
Davut Raciha Cumhurbaşkanı Beşşar el-Esad?ın huzurunda anayasal andı içti. Esad; yasal andın içilmesinin ardından Savunma Bakanı Raciha ile bir araya geldi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.