Başkan Uludağ, ”Kaynaşma ve dostluk turnuvası olacak”

Başkan Uludağ, ”Kaynaşma ve dostluk turnuvası olacak”
 Sarıçam Belediyesi 2016 1. Mahalleler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası yapılacakBaşkan Uludağ, ”Kaynaşma ve dostluk turnuvası olacak”Sarıçam...

 

Sarıçam Belediyesi 2016 1. Mahalleler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası yapılacak

Başkan Uludağ, ”Kaynaşma ve dostluk turnuvası olacak”

Sarıçam Belediyesi tarafından düzenlenecek olan 2016 yılı 1.Mahalleler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası yapılacak. Başkan Bilal Uludağ, turnuvanın amacının mahalleler arası kaynaşma ve dostluğun sağlanması olacağını belirterek, katılacak tüm takımlara başarılar diledi.

Belediye Başkanı Bilal Uludağ, turnuvaya katılacak olan mahalle takımlarının 1-5 Nisan 2016 tarihleri arasında belediye bünyesinde kurulu bulunan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne (SİMER)müracaat etmeleri gerektiğini kaydedip,” 13 Nisan’da da turnuvamız başlayacak. Bu turnuvamızım amacı spor yoluyla dostluk ve kaynaşmanın sağlanmasıdır. İlçemizdeki bütün mahallelerin katılımını bekliyoruz. Çünkü spor sevgi dostluk ve kardeşliktir. Güzel bir turnuva olacağından şüphem yok Şimdiden katılacak olan takımlarımıza başarılar diliyorum.“dedi.

Turnuva sonunda ilk 3 dereceye giren takımlara ödül ve kupa verileceğini de anlatan Başkan Uludağ, 1. Olan takım sporcularına birer yarım altın, 2. Olanlara çeyrek ve 3. Olan takıma ise saat verileceğini ifade etti. Uludağ, Turnuva Tertip Komitesi tarafından belirlenen katılım şartları ve kurallarını ise şöyle açıkladı:

TURNUVAYA KATILIM ŞARTLARI:

“Turnuvaya; Sarıçam İlçesi mahalleleri giriş kurallarına uygun olarak oluşturacakları takımla katılabilir.

Turnuvaya katılacak takımlar; Sarıçam Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğünden alacakları form dilekçeyi doldurarak müracaat edecektir.( İrtibat Tel0 322 341 59 70 )

Turnuvaya katılım dilekçesine aşağıda yazılı olan belgeler eklenecektir.

Nüfus Cüz. Fotokopisi, Sağlık Raporu   (aile hekiminizden veya sporcu sağlık merkezinden alınabilir), 1 adet fotoğraf,   Takım listesi, İkametgâh (muhtarlıklardan veya e-devlet)

TURNUVA KURALLARI:

Tertip Kurulu ile takımlar arasındaki iletişim, başvuruda belirtilen takım sorumlusu (kaptan) ile olacaktır. 

Turnuvaya katılacak olan takımların oyuncuları için yaş sınırı 18 ve üstü. Sarıçam’da ikamet etmeyen futbolcu oynatıldığı takdirde takım 3-0 hükmenmağlup sayılır.  

Maçlarda “Profesyonel Lisanslı” oyuncu oynatılamaz. Takımlar 10 oyuncudan (6 asil, 4 yedek oyuncu) oluşur.  Her takımın bir takım sorumlusu olur.  Daha geniş bilgi için isehttp://www.saricam.bel.tr den alınabilir.” 

Turnuva Tertip KomitesiBaşkanlığını Sarıçam Belediye Başkan Yardımcısı Halit BOZ yaparken,  üyeler ise Sosyal İşler Müdürü Mustafa Pekel,Yakup Köroğlu, Spor Birimi Sorumlusu Gökhan Uğurlular,  Sarıçam Belediye Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Yakup Şener ve kulüpGenel Sekreteri  Fatih Göktaş’tan oluştu.                                                        

adanapost.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.