BAŞKAN KEBUDE: EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM...

BAŞKAN KEBUDE: EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM...
Adalet ve Kalkınma Partisi Adana İl Başkanı Mustafa Kebude, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan?ın katılımıyla gerçekleşen Toplu Açılış ve TOKİ Anahtar...



Adalet ve Kalkınma Partisi Adana İl Başkanı Mustafa Kebude, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan?ın katılımıyla gerçekleşen Toplu Açılış ve TOKİ Anahtar Teslim törenine Adanalıların yoğun ilgi gösterdiğini söyledi.

Kebude, Uğur Mumcu Meydanı'nda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı  ile düzenlenen toplu açılış ve TOKİ anahtar teslim törenine katılanlara ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Törene yaklaşık 90 bin kişinin katıldığını dile getiren Kebude, ?bu organizasyonda büyük bir birlik ve beraberlik örneği ortaya koymuştur. Buna katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum. Adana'da Ak Parti'nin varlığı, partimizin kente getirdiği heyecanı geçen hafta yaptığımız temayül yoklamasının ardından bir kez de bu açılış program ile birlikte yaşamış olduk. Bu açılışla 75 büyük tesisin açılışı gerçekleştirildi. Bunların içerisinde 32 eğitim kurumu açıldı. Spor salonu kavşaklar, binaların açılışı yapıldı. Bu tesislerin kentimize hayırlı olmasını diliyorum. Adana bu organizasyonda büyük bir birlik ve beraberlik örneği ortaya koymuştur. Buna katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum.Başbakan'ın toplu açılışta kente ikinci devlet üniversitesinin de sözünü verdi.Yeni Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesinin kente hayırlı olmasını diliyorum. Arena stadyumu talebimiz oldu. Talebimizi yetkilileri ilettik, takipçisi olacağız. Adana'ya kısa zamanda böyle bir yatırımı da kazandırmayı amaçlıyoruz" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.