Başkan Kavak: Savaştayız ama kazanacağız..

Başkan Kavak: Savaştayız ama kazanacağız..
MÜSİAD Adana Şube Başkanı Burhan Kavak: Savaştayız ama kazanacağız

musiad-2-001.jpg

Başkan Kavak: Savaştayız ama kazanacağız

MÜSİAD Adana Şube Başkanı Burhan Kavak: Savaştayız ama kazanacağız

MÜSİAD Adana Şubesi Başkanı Burhan Kavak, Türkiye’nin ekonomik savaş verdiğini, dış destekli darbe girişiminde olduğu gibi bu saldırının da güç birliğiyle bertaraf edileceğini söyledi.

AK Parti MKYK Üyesi ve Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şubesi’ni ziyaretinde konuşan Kavak, ülkemizin etik dışı siyasi oyunlarla ekonomi üzerinden yıpratılmaya çalışıldığını söyledi.

Uygulanan milli ekonomi modelinin saldırı altında olduğunu belirten Kavak, “Ülkemizi büyütmeye, geleceğimize daha güçlü ve daha refah içerisinde bir ülke teslim etmeye kararlıyız. Bu yolda Devlet Başkanımızın sonuna kadar yanında olacağız. Milletimiz zor zamanda kenetlenir. Bu zor durumda da öyle olacak. Türkiye’nin en geniş tabanlı sermaye kuruluşu olarak MÜSİAD, bu mücadelede üzerine düşen her ne varsa yapmaya hazırdır. Cenab-ı Allah doğruların yanındadır” dedi.

ÇALIŞMA İLİŞKİLERİNE YÖNELİK İSTİŞARE

AK Parti Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu da teşekkür ziyareti kapsamında konuk oldukları MÜSİAD Adana Şubesi’nde yönetim kurulu üyeleriyle çalışma hayatına yönelik görüş alışverişinde bulundu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.