Başkan Gözütok: Bölünmeye karşı birliğin teminatıyız

Başkan Gözütok: Bölünmeye karşı birliğin teminatıyız
 Saadet Partisi Adana İl Başkanı Mustafa Gözütok, Büyük Birlik Partisi ile oluşturulan ‘Milli İttifak’ın, 7 Haziran günü seçim barajını rahatlıkla...

 

Saadet Partisi Adana İl Başkanı Mustafa Gözütok, Büyük Birlik Partisi ile oluşturulan ‘Milli İttifak’ın, 7 Haziran günü seçim barajını rahatlıkla aşacağını ifade ederek, ‘’Halkın teveccühü, Milli Görüş’ün TBMM’de güçlü bir temsil oranı edineceğini gösteriyor’ dedi. Mahmudiye Külliyesi’nde düzenlenen aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, seçim sürecini değerlendiren Gözütok, seçmenin bir arayış içerisinde olduğunu belirtti. Gözütok, “Saadet Partisi’nin gelişiyle, her gün kısır kavgalara ve tartışmalara sahne olan parlamentomuz, vatandaş nezdinde inşallah yeniden itibar kazanacaktır. TBMM; milletvekillerinin ağız dalaşı yapmadığı, kavga etmediği, milletin kendi meselelerinin konuşulduğu ve gerçekten milletin kendi meclisi haline gelecektir” dedi. ‘’Bölünmeye karşı birliğin teminatıyız’’ diye konuşan Gözütok, milletin sandıkta kaosa izin vermeyeceğine inandığını söyledi. Seçimlerin insanlık alemine hayırlı sonuçlar getirmesini Allah'tan dilediğini belirten Başkan Gözütok, "Bilhassa Türkiyemiz için hukukta adalet, kazançta bereket, eğitimde fazilet ve tüm milletimiz için de önce ahlak ve maneviyat diyorum" ifadelerini kullandı.

BİZ BU ÜLKENİN TEMELİNDEYİZ

Milli Görüş’e yönelen ilginin her geçen gün arttığını belirten Mustafa Gözütok, ”Alperenler olarak, mücahitler olarak güçlenerek yolumuzda ilerliyoruz. Bizim davamız hak davadır ve Allah’ın izniyle bu dava mutlak suretle amacına ulaşacak Allah nurunu tamamlayacaktır. Hak gelince batıl zail olacaktır. Biz bu ülkenin temelindeyiz, merkezi aynı zamanda çekirdeğiyiz. Biz bu ülkede hakkı ve hakikati mecliste temsil edenleriz. Elhamdülillah bir araya geldik, birlik olduk ve kuvvetlendik’’ dedi. Milli Görüş’ün güç kazanması karşısında, bazı çevrelerin rahatsız olduğuna değinen Gözütok, şunlkarı söyledi; ‘’Kamuoyu yoklamalarında ve sosyal medyada karşılarına hep Milli İttifak çıkınca çekinmeye ve ne yapacaklarını şaşırmaya başladılar. İttifaktan ve ittifakın elde ettiği güçten, yapacaklarından çekinenler, bugüne kadar işgal ettikleri koltuklar altlarından gidecek korkusu ile sürekli bizi izlemekte, takip etmekteler. Bizim önümüze geçmenin, bu mukaddes ittifakı durdurmanın peşindeler. Onlar ne yaparlarsa yapsınlar, biz hakkın savunucuları olarak hiçbir şekilde çekinmeyeceğiz. Davamıza sıkı sıkıya sarılmaya, çalışmaya ve Allah’a dua etmeye devam edeceğiz ”

BEBEKLER BİLE BORÇLU DOĞACAK

İktidarın yanlış politikaları yüzünden,doğmamış bebeklerin dahi borçlu olarak dünyaya geleceğini hatırlatan Başkan Gözütok, “ Ekonomi, eğitim, dış politika başta olmak üzere  her alanda geriye giden bir iktidar var. Boşanma oranlarının her geçen gün arttığı bir dönemdeyiz. Okullarda uyuşturucu kullanımı giderek artıyor. Bankalara borcu olmayan vatandaşlarımız yok denecek kadar az. Bir tek rantiyeci ve bankalar hallerinden çok memnun. Muhalefet partileri de bunlara laf yetiştirmeden başka iş yapmıyor. Bu böyle olmamalı. Bu nedenle kötü gidişata dur diyeceğiz’’ dedi.

 

adanapost.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.