Başkan Fikret Yeni: “Polisimiz huzur ve güvenin teminatıdır”

Başkan Fikret Yeni: “Polisimiz huzur ve güvenin teminatıdır”
  AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Türk polis teşkilatının kuruluşunun 170’inci yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.Başkan...

 

 

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Türk polis teşkilatının kuruluşunun 170’inci yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Fikret Yeni, mesajında, polis teşkilatımızın 170 yıllık tecrübe ve birikimiyle, ülkemizin huzur ve güveni için hizmet verdiğini söyledi.


10 Nisan’ın, milletimizin huzur ve güvenliğinin teminatı olarak gördüğümüz Türk polisine minnettarlığımızın ifadesi olan bir şükran günü olduğunu ifade eden Başkan Fikret Yeni, “Polisimiz, gösterdiği olağanüstü gayretler ve yaptığı hizmetler sonucunda, milletin gönlünde taht kurmuştur. İnsan hak ve özgürlüklerine engel teşkil eden tüm olumsuzlukların kaldırılması ve toplumda huzur ve güven ortamının sağlanması gibi birçok önem arz eden konuların her zaman bir parçası olan polis teşkilatımızın ve mensuplarının 170’inci kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Görev uğrunda şehit olan polislerimize Allah'tan rahmet  diliyorum" dedi.

 

adanapost.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.