Başını parmaklığa sıkıştıran bebek öldü ?

Başını parmaklığa sıkıştıran bebek öldü ?
Adana'da 10 aylık bebek evlerinin damında yalnız kaldığı bir sırada, damdaki demir parmaklıklara başını sıkıştırdı. Ailesi tarafından hastaneye...

Adana'da 10 aylık bebek evlerinin damında yalnız kaldığı bir sırada, damdaki demir parmaklıklara başını sıkıştırdı. Ailesi tarafından hastaneye götürülürken hayatını kaybetti.

Adana'da, evlerinin damındaki demir parmaklıklara başı sıkışan on aylık bebek öldü.

Alınan bilgiye göre, on aylık Mehmet Emin Kılınç, Tellidere Mahallesi 72027 Sokak'taki evlerinin damında yalnız kaldığı bir sırada, damdaki demir parmaklıklara başını sıkıştırdı.

Annesi Ayşe Kılınç tarafından bulunan küçük bebek, babası Mehmet Kılınç tarafından özel bir sağlık kuruluşuna götürüldü. Buradaki müdahalenin ardından ambulans ile Adana Numune Hastanesine sevk edilen küçük bebek, yolda hayatını kaybetti.

Bebeğin cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KÜÇÜK BEBEĞİN CENAZESİ ANNE VE BABASI TARAFINDAN ADLİ TIP KURUMU'NDAN ALINDI

Adana'da, damda yattığı demir yatağın parmaklıklarına başı sıkışarak ölen 10 aylık bebeğin cenazesi anne ve babası tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan alındı.

Alınan bilgiye göre, Tellidere Mahallesi 72027 Sokak'taki evlerinin damında başı demir parmaklıklara sıkışarak hayatını kaybeden on aylık Mehmet Emin Kılınç'ın Adana Adli Tıp Kurumundaki otopsisi tamamlandı.

Bebeğinin cenazesini almak için gelen baba Recai Kılınç, gazetecilere yaptığı açıklamada, bebeğin başının yattığı demir yatağın parmaklıklarına sıkıştığını görünce ilk olarak özel bir sağlık kuruluşuna, oradan da hastaneye götürdüklerini, ancak kurtaramadıklarını söyledi.

Baba Kılınç, cenazeyi teslim almayı beklediği sırada, bebeğin cep telefonu ile çekilen fotoğraflarına bakarken duygulu anlar yaşadı.

Anne Ayşe Kılınç (36) ise olay yerinde yaptığı açıklamada, evlerinin damında oturdukları sırada kızı Hatice'nin (5) televizyon izlemek istediğini, bunun üzerine aşağıya indiklerini belirterek, ''Damda, küçük bebeğimin yanında en büyük oğlum Ahmet (8) vardı, ancak o da uyuyakalmış. Küçük oğlum, uyanıp hareket edince, boynu demir parmaklıklara sıkışmış. Dama tekrar çıktığımda 10 aylık oğlum hareketsiz yatıyordu'' dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.