Basın-Maliye yenişemedi  

Basın-Maliye yenişemedi   
 SAHA: Nehir Halı SahaHAKEM: Cihat DorukBASINSPOR: Sami, Serkan, Nail, Sabit, Cafer Esendemir (Tibet), Adnan (Engin), OğuzMALİYE: Hasan, Hüseyin, Cemal,...

 

SAHA: Nehir Halı Saha

HAKEM: Cihat Doruk

BASINSPOR: Sami, Serkan, Nail, Sabit, Cafer Esendemir (Tibet), Adnan (Engin), Oğuz

MALİYE: Hasan, Hüseyin, Cemal, Murat (Ahmet Tunalı), Şehmus, Mahmut, Zihni, (Şerif), Muhittin

 

 

22-28 Şubat tarihleri arasında kutlanan ‘Vergi Haftası’ etkinlikleri  kapsamında, geleneksel olarak düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvası’nda Maliye ve Basın dostluk maçı oynandı.

Maliyespor’da Adana Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Tunalı, Basınspor’da da Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı Cafer Esendemir’in kısa bir süre yeraldığı karşılaşmada dostluk rüzgarları esti.  Nehir Halı Saha’daki maç karşılıklı atılan gollerle 4-4 sona erdi.

Kalabalık sporseverin izlediği maç centilmence ve keyifli geçti. Her iki takımda yeralan sporcuların yer yer yaptıkları güzel hareketler ve atılan goller büyük alkış aldı. Karşılaşma sonunda Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Tunalı, hafta nedeniyle her açıdan ilgilerini esirgemeyen ve kendilerine destek olan medya kuruluşlarına ve çalışanlarına, ayrıca Çukurova Gazeteciler Cemiyetine teşekkür etti.

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir de kamu adına güzel işler yapılan etkinliklere destek olmaya bundan sonra da devam edeceklerini söyledi.

Bu arada Maliyespor’un, Serbest Mali Muhasebeciler Odası ile yaptığı karşılaşma da 4-4 beraberlikle sonuçlandı. Karşılaşmalar öncesi Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Tunalı, rakip takım kaptanlarına çiçek vererek, katılımlarından dolayı teşekkür etti.

adanapost.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.