Bakan Yıldırım: Gemi teröristlerce kaçırıldı

Bakan Yıldırım: Gemi teröristlerce kaçırıldı
 Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Kocaeli'den kaçırılan Kartepe isimli deniz otobüsünün teröristlerce kaçırıldığını...



 

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Kocaeli'den kaçırılan Kartepe isimli deniz otobüsünün teröristlerce kaçırıldığını bildirdi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, kaçırılan ''Kartepe'' adlı deniz otobüsünün Selimpaşa'nın 1-1,5 mil açığında yakıtları azaldığı için demirlediğini belirterek, ''Gemide, 5'i kadın 18 yolcu, 4 mürettebat, 2 stajyer olduğu şeklide bilgiler var'' dedi.

Kaçırılan Kartepe adlı deniz otobüsünün kaptanı ile sahil güvenil arasın geçen konuşmada kaptanın sesinin çok tedirgin olduğu iddia edildi. Yine konuşmada kaptanın feribotu kaçıranların botların uzaklaştırılması yönündeki isteklerini ilettikleri öğrenildi.

Elde edilen bilgiye göre kaçırılan Kartepe Deniz Otobüsü'nün kaptanı ile sahil güvenlik arasındaki konuşmada, kaptanın çok tedirgin olduğu belirtildi. Yine kaptan ile sahil güvenlik arasındaki konuşmada, kaptanın, "Yanımdakiler botların gemiye daha fazla yaklaşmasını istemiyor, hücum botlarının çekilmesini istiyorlar." şeklinde konuştuğu, sahil güvenliğin ise konuşmayı uzatmak için ve yeni bilgiler öğrenebilmek için sorular sordu. Sahil güvenlik, 'gemide kaç kişi var?' sorusuna Kaptan, "Şuan başka bilgi vermeyeceklermiş." şeklinde cevap verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.