Bakan Şahin o fotoğrafı yorumladı?

Bakan Şahin o fotoğrafı yorumladı?
Yüksek Askeri Şura toplantısındaki yeni oturma düzeni için en ilginç yorum İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'den geldi.Yüksek Askeri Şura toplantısındaki...



Yüksek Askeri Şura toplantısındaki yeni oturma düzeni için en ilginç yorum İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'den geldi.

Yüksek Askeri Şura toplantısındaki yeni oturma düzeni "sivilleşmenin yeni bir adımı" olarak yorumlanırken İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'den ilginç bir değerlendirme geldi.

Şahin, Başbakan'ın tek başına oturduğu YAŞ toplantısındaki fotoğrafla ilgili soru üzerine "Başbakan tek başına değil ki sağ ve sol tarafında oturmuş değerli zevatla birlikte oturuyor'' dedi.


Şahin, KKTC İçişleri ve Yerel Yönetimler Bakanı Nazım Çavuşoğlu ve beraberindeki heyetle makamında bir araya geldi. Bakan Şahin, görüşme öncesinde gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.


''YAŞ toplantısında Başbakan Erdoğan, masanın başında tek başına oturuyor. Bu görüntüyü nasıl değerlendiriyorsunuz'' sorusu üzerine Bakan Şahin, ''Tek başına değil. Sayın Başbakan, tek başına değil, sağ ve sol tarafında oturmuş, son derece yetkili, kurulun üyesi, sivil ve askerden oluşan, bu ülkenin
Yüksek Askeri Şura'sını oluşturan değerli zevatla birlikte oturuyor'' diye konuştu.

Şahin, Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde 13 askerin şehit olduğu terör saldırısıyla ilgili soruşturma kapsamında yeni bir gelişmenin olup olmadığının sorulması üzerine de ''Olanlar, bilgilendirildi'' dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.