Bahçeli, AK Parti'li eski bakana sahip çıktı

Bahçeli, AK Parti'li eski bakana sahip çıktı
MHP Lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuşuyor.Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları:-İmralı canisi ve çetesi tarafından mezara...


MHP Lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuşuyor.

Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları:

-İmralı canisi ve çetesi tarafından mezara sokulan 14 yaşındaki Yusuf'u "ne yapalım olan olmuş" deyip hasıraltı mı yapmamız bekleniyor? Şerefsizce canları alınan 3 ile 10 yaş arasındaki çocukların ölümlerini görmezlikten mi gelelim? Mazgirt'e baskın düzenleyen kanlı örgütün bu yaştaki çocuklara tabuta koymaları unutmamız mı istenmektedir? Türk milleti İmralı'daki caniye boşuna bebek katili dememiştir! Özet halinde verdiğim kanlı bilançoyu nasıl yok sayalım? Şehit edilen mehmetçiğinden öğretmenine, imamına kadar değişik kamu görevlilerin, bebeklerin kanları yerde mi kalsın? Başbakan ve ihanet kuşağı bunu mu kabul ettirmeye çalışmaktadır? AKP affetse de Allah bu canileri bağışlar mı? MHP bu rezilliklere payanda olur mu, göz yumar mı? Herkes bilsinki, "elbette hayır, hiç bir zaman"

"ÖCALAN'A EV HAPSİ ORTAMI OLUŞTURULMUŞTUR"

- Son günlerde BDP,İmralı- AKP arasındaki paslaşmalar sıklaşmaktadır. BDP, İmralı'ya yeni çıkarmalar yapmak istemektedir. Anlaşılan Kandil ile İmralı arasında bazı konularda ihtilaflar yaşanmaktadır. PKK kadrosu bazen kendileriyle görüşmelerini istenmektedir. Bu arada AKP-PKK arasındaki pazarlıkların gelişmekte olduğu anlaşılmaktadır. Başbakan Erdoğan, İmralı'da ev ortamı oluşturmaktadır. Ev hapsi şartları İmralı'da oluşturulmaktadır. İmralı canisinin ev hapsine fiilen alındığı bir gerçektir. Başbakan Erdoğan'ın İmralı canisinin şimdi de jimnastik yapmasına imkan tanımaktadır.

"İDRİS NAİM ŞAHİN SÜRECE KURBAN GİTMİŞTİR"

-Asıl manidar olan Başbakan Erdoğan'ın bunları doğal karşılamasıdır. Bunlardan birisi de "Anadilde Savunma" yasasıdır. Değişiklik yapılarak Anadilde Savunma'nın yolu açılmıştır. Bu düzenleme anayasanın 3. maddesinde ifadesi bulunan hükme aykırıdır. AKP anayasanın hükmünü çiğnemiştir. Türkçe bilmeyenlerin savunma yapabilmelerinin herhangi bir engel olmadığı halde İmralı'nın isteğine boyun eğilmiştir. Bazı yanlış, eksik, kusurları olsa da görevini layıkıyla yaptığı halde İdris Naim Şahin bu sürece kurban verilmiştir. İşbaşı yapan bakan da bölücü değirmenine su taşıyacaktır. Hükümet bir avuç bölücünün oyuncağı hale gelmiştir. Bize yavru muhalefet diyen Başbakan'a tavsiyemiz, biraz izanı kaldıysa partisinin kimlerin yanaşması haline getirdiğini görmesidir. AKP, CHP, BDP, İmralı ortaklığı BOP kılavuzluğa nereye gidecekse gitsin, MHP kendisinden ödün vermeyecektir.

"TSK SİNDİRİLMİŞTİR"

- Türk ordusuna yönelik iftira kampanyaları devam etmektedir. Bunlardan biri de askeri casusluk suçlamasıdır. İddianamede TSK'yı başkaları adına çalışan bir kurum olarak gösterilmesi edepsizliğine düşülmüştür. Özellikle Deniz Kuvvetleri Komutanı'nın hedefe koyulması tüm dikkatlerin buraya çekilmesine sebep olmuştur. Bu tür davalar çabucak karar bağlanmalıdır. Yargı herşeyi ortaya çıkarmalıdır. Türk askerinin daha çok yıpranmaması için suçlamalar aydınlığa kavuşmalıdır. Ne yazık ki TSK esir alınmıştır. AKP hükümetinin geçmişle hesaplanma adına her türlü çirkefliği gösterdiği aşikardır. Hazırlığı yapılan 4. yargı paketiyle tutuklu bulunan askerlerle teröristleri eşit duruma düşürmek istenmektedir. Bizzat kendisinin terörle mücadele edecek komutan bulmakta zorluk çektiklerini söylemesi TSK'nın düştüğü acizliği ortaya koymaktadır. TSK'nin savaş şartlarda dahi görülşmeyecek kadar sindirilmesine son verilmelidir, AKP yaptıklarından pişmanlık duymalıdır. Yoksa bu vebalin altından kalkamayacaktır.

"ŞEYTAN, BAŞBAKAN'IN AKLINI BAŞINDAN ALMIŞTIR"

-Dünyanın hiçbir yerinde etnik kimlik kaşınarak demokrasininin geliştiği görülmemiştir. Başbakan için Türk milletinin hak ve hukukunu savunmak ırkçılıktır. Çözüm diyerek dayatılan ihanet sürecinin itirazlarla akamete uğramaması adına yeni bir cephe açılmaktadır. Başbakan Erdoğan'a buradan sormak isterim: Türklüğü, ırkçılıkla bir görmek hangi mantığa sığar. Sözde Kürt meselesini dile getirmek ırkçılık olarak görülmemiştir. Kürtçe'nin Türkçe'ye rakip olarak sunulması ırkçılığın bir türü olarak ele alınmamıştır. Bu çabaların ırkçılığın daniskası olduğu söylenmemiştir. Geçen haftaki grup konuşmasında partimizi hedef alarak "asabiyet şeytandandır" diyen Başbakan'ın kafası karışık. Başbakan, ya şeytanı bilmiyorsun ya da şeytan senin aklını başından almıştır.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.