Avukatı gasp eden sevgililer tutuklandı...

Avukatı gasp eden sevgililer tutuklandı...
 ADANA?da avukat 61 yaşındaki Ali D.?nin içkisine uyuşturucu etkisi olan ilaç atıp etkisiz hale getirdikten sonra para ve tabancasını gasp ettiği iddia...

 

ADANA?da avukat 61 yaşındaki Ali D.?nin içkisine uyuşturucu etkisi olan ilaç atıp etkisiz hale getirdikten sonra para ve tabancasını gasp ettiği iddia edilen 16 yaşındaki Ebru T. ve 20 yaşındaki Aziz Y. tutuklandı.

İddiaya göre, daha önce bir davayla ilgili avukatlığını yapan Ali D.?nin işyerine uğrayan Ebru T., bir yakınının avukata ihtiyacı olduğunu belirterek sohbet etmeye başladı. Sohbet sırasında içki içen Ali D.?nin boşalan bardağını alıp dolduran Ebru T., ona fark ettirmeden kadehine uyuşturucu etkisi olan ilaç attı. Ebru T., daha sonra avukata ihtiyacı olan yakını diye tanıttığı erkek arkadaşı Aziz Y.?yi yanlarına çağırdı. Bir süre sonra gelen Aziz Y., uydurduğu bir olayı başına gelmiş gibi anlatarak dava açmak istediğini söyledi.

Avukat Ali D.?nin istediği evrakı getirmek için bürodan ayrılan Aziz Y., avukatın ilacın etkisi ile uyuşup kendinden geçtiğini bildiren sevgilisinin telefonla çağırmasıyla büroya yeniden döndü. Avukatın boğazına bıçak dayayarak cebindeki 140 Euro ve 70 TL ile kasadaki taşıma ruhsatlı tabancasını alan Aziz Y., kız arkadaşı ile birlikte kaçtı.

Avukatın şikayeti üzerine dün yakalanan 2 sevgili, ?Nitelikli gasp? suçundan çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Gasp edilen tabanca da Aziz Y.?nin üzerinden çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.