Arınç, Kadıköy'de yaşananlara dikkat çekti

Arınç, Kadıköy'de yaşananlara dikkat çekti
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Bakanlar Kurulu'nda ele alınan konularla ilgili açıklamalarda bulundu. Arınç, F.Bahçe-G.Saray maçı sonrası yaşananlara...



Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Bakanlar Kurulu'nda ele alınan konularla ilgili açıklamalarda bulundu. Arınç, F.Bahçe-G.Saray maçı sonrası yaşananlara da dikkat çekti.



Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bakanlar Kurulu'nda ele alınan konularla ilgili basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Arınç, Başbakan Yardımcısı Atalay'ın İnsan Hakları Kurumu kurulmasına ilişkin hazırlıkları açıkladı.

Arınç, tiyatroların özelleştirilmesine ilişkin konunu Bakanlar Kurulu'nda ele alındığını açıkladı.

Arınç, Galatasaray'ın haklı bir şampiyonluk elde ettiğini belirtirken, Galatasaray Kulübü, futbolcuları ve taraftarlarını tebrik ettiğini dile getirdi. Arınç, Akhisar Belediye Spor'u da tebrik ederken ilçe takımının tüm Aydın'dan Balıkesir ve Çanakkale'ye kadar büyük bir bölgeyi temsil edeceğini dile getirdi.

O gece yaşananlara dikkat eden Arınç, 'Sporda hazmetmeyi bileceğiz, maçtan sonra yaşanan olaylar, G.Saray'ın başarısını hazmedemeyenlerin ortalığı meydan savaşına dönüştürmeden başka birşey değildir.

Kaynak: Haber7

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.