Arıkan, cumhuriyetin 87, yılını kutladı...

Arıkan, cumhuriyetin 87, yılını kutladı...
 Çukurova Belediye Başkanı, cumhuriyetin 87, yılını kutladı.ARIKAN,?CUMHURİYETİ KORUMAK BİZİM ASLİ GÖREVİMİZDİR? Çukurova Belediye Başkanı...

 

Çukurova Belediye Başkanı, cumhuriyetin 87, yılını kutladı.
ARIKAN,?CUMHURİYETİ KORUMAK BİZİM ASLİ GÖREVİMİZDİR?
 
Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, yayınladığı mesajla  Cumhuriyetin kuruluşunun 87, yılını kutladı. Başkan  Arıkan, mesajında,?Cumhuriyeti  korumak bizim asli görevimizdir. Görevimizi  de ilelebet yapmakta  kararlıyız?dedi.
Atatürk?ün Cumhuriyeti  ilan etmeden önce, özellikle hilafet yanlılarının sık sık saldırısına uğradığını,gerici unsurların cumhuriyetin  ilanını engellemek için yaptıkları yobazca girişimlerine    karşı dik  ve kararlı bir duruş sergilediğini hatırlatan Başkan Arıkan,?Atatürk?ün büyük zorluklarla  kurduğu cumhuriyeti ilelebet koruyup, kollayacak ve bu uğurda  seve seve canını verecek bir Atatürk gençliğinin  olduğunu hepimiz görüyoruz. Onlarla gurur duyuyoruz. Cumhuriyet demokrasi ile beslenir.Demokrasi ne denli sağlıklı yürürse cumhuriyet rejimimiz de  bir o kadar sağlam durur,zedelenmez.Türk ulusu, hiçbir dönemde ve hiç  bir şartta cumhuriyetin zedelenmesine izin vermeyecektir.?diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.